Zavřít reklamu

iPhone 13Pro 256 GB

Zpět na výpis
Cena: 14 499 CZK
Hlavní město Praha   |   27. 09. 2024
PoužitéOsobní odběr
Kontakty

Upozorňujeme uživatele, že provozovatel neručí za prodávající ani nakupující a poskytuje pouze prostor pro zveřejnění inzerátů. Doporučujeme pouze osobní předáni zboží.

Prodám modrý iPhone 13Pro 256GB, koupeno 26. 1. 2022 u iSTYLE.cz. Telefon prodávám s původním příslušenstvím: krabička a originální kabel USB-C – Lightning.
Na telefonu je od prvního dne nalepené ochranné sklo Spigen tR Align Master, na ochranném skle je za dobu používání několik mikro škrábanců, které jsou ale vidět prakticky jen při zhasnutém displeji. Samotné sklo telefonu je 100% čisté a bez poškození. Nové ochranné sklo s aplikátorem, čištěním atd. je součástí prodeje spolu s telefonem.
Přidám i používaný kryt Spigen Thin Fit Navy Blue, který byl na telefonu po celou dobu. Přední i zadní sklo telefonu jsou v bezvadném stavu, objektivy také. Ocelový rám je bez poškození, mimo malých škrábanců kolem nabíjecího konektoru a bočního přepínače tichého režimu, od běžného používání – viz detailní fotky. Baterie byla nabíjena pouze kabelem – ne bezdrátově, a její kapacita je 89%. Telefon je samozřejmě smazaný a odhlášený. Případné dotazy rád zodpovím.
Předání a platba POUZE OSOBNĚ v Praze. Díky za pochopení.