Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zatímco čtení souborů PDF je na počítačích Mac, PC, Android nebo iPhone zcela běžné, jejich editace je často náročnější. UPDF se prezentuje jako komplexní nástroj pro vytváření, anotování, konverzi, čtení a organizaci souborů PDF.

UPDF je editor PDF s umělou inteligencí a jeho neuvěřitelné funkce můžete využívat i na zařízeních iPhone a iPad.

Stáhněte si UPDF nyní se 43% slevou

Nabízí pokročilé funkce, jako je správa obrázků, práce s odkazy a formátování stránek, a to vše v rámci univerzálního řešení dostupného pro každého.

1200x650-3

Přizpůsobitelná čtečka

UPDF nabízí bezprecedentní funkce prohlížení, jako je tmavý režim, který umožňuje pohodlné čtení ve večerních hodinách. Uživatelé si také mohou přizpůsobit zážitek ze čtení změnou pořadí stránek a úpravou rozvržení (např. zobrazení dvou nebo čtyř stránek najednou). Program obsahuje také funkci správy oblíbených položek, která uživatelům umožňuje vytvářet záložky stránek, aniž by museli procházet celý dokument. A konečně, soubory PDF lze prezentovat jako prezentaci, která zvyšuje komfort čtení.

edit-pdf-text

Úpravy souboru PDF

UPDF je také výkonný editační nástroj, který uživatelům umožňuje upravovat text, měnit obrázky, upravovat adresy URL a dokonce přidávat do dokumentů vodoznaky. Můžete dokonce změnit barvu pozadí, aby byl dokument živější.

edit

Dalším klíčovým aspektem editoru PDF je organizace stránek. Přidávání/odebírání stránek, otáčení, změna pořadí dokumentu a vyjmutí nebo úprava konkrétních pasáží je velmi jednoduché. Nástroje dokonce umožňují uživatelům upravovat například okraje.

organize pdf

Snadné vytváření anotací

UPDF nabízí zjednodušené anotační nástroje pro přidávání komentářů k dokumentům PDF. Poznámky lze zobrazit jako překryvné nebo na boku dokumentu a uživatelé mohou umisťovat razítka, podpisy a vkládat tvary (obdélníky, kruhy atd.). Dokonce je možné odeslat odkaz pro sdílení online, což uživatelům umožní vytisknout dokument, aniž by k tomu potřebovali software třetí strany.

Shrnutí souboru PDF pomocí umělé inteligence

Umělá inteligence (AI) je nyní jádrem UPDF a umožňuje zcela nové funkce.

Nástroj můžete například požádat, aby za vás shrnul celý dokument, vysvětlil jej jednodušeji nebo jej přehledně přeložil při zachování kontextu.

Po aktivaci funkce ji pak můžete používat na všech čtyřech platformách: Windows, Mac, iOS a Android. Pro ChatGPT není potřeba samostatná licence, vše je obsaženo přímo v programu.

Převod a OCR

UPDF umožňuje převádět dokumenty do široké škály běžných formátů, konverze pdf do Wordu je snadná, např.:

– Word, Excel, PowerPoint a CSV.
– JPEG, PNG, BMP, GIF a TIFF.
– Prostý text
– HTML/XML
– Soubory PDF/A

convert

V neposlední řadě program obsahuje funkce rozpoznávání znaků, které umožňují převést jakýkoli obrázek na text pomocí pokročilých nástrojů. Uživatelé si také mohou zvolit různé styly formátování pro každý dokument (například 1 nebo 2 sloupce), a to bez ohledu na jazyk (s podporou 38 jazyků).

MAC-ocr

Kompresní a ochranné funkce

UPDF také umožňuje optimalizovat soubory PDF podle vašich potřeb nebo zmenšit velikost příloh. Program například dokáže komprimovat obrázky, aby byly soubory menší. Uživatelé si mohou zvolit úroveň komprese, která obrázky více nebo méně znehodnotí.

Další užitečná funkce umožňuje zploštit PDF, čímž se veškerý text změní na obrázky. To je užitečné zejména pro ochranu dokumentu, protože to zabraňuje neoprávněnému kopírování a vkládání.

A konečně nová funkce umožňuje redigovat důvěrný obsah (například ve smlouvách nebo jiných dokumentech, které obsahují citlivé informace, jež by neměly být zveřejněny).

Snadné a komplexní rozhraní

Dalším důležitým aspektem softwaru PDF je rozhraní. UPDF nabízí kompletní a efektivní rozhraní, které je přístupné všem.

Díky velmi přehlednému panelu nástrojů a barevnému designu jsou i ty nejpokročilejší funkce (například OCR) dostupné na několik kliknutí.

Program je také velmi rychlý a svižný, a to i při práci s velkými soubory. Každá funkce se provede během několika sekund, například rozpoznávání textu.

en-mac-tools page

UPDF vs. Adobe?

Pokud hledáte lepší alternativu k Adobe Acrobatu, UPDF může být dobrou volbou. Rozdíly mezi Adobe Acrobat Pro a UPDF najdete níže.

updf-features-updated

Chcete-li odemknout všechny profesionální funkce, doporučujeme přejít na verzi Pro prostřednictvím níže uvedené nabídky. Tato verze zahrnuje speciální slevu na modul AI pro shrnutí textů.

Aplikace UPDF je k dispozici pro systémy Windows, Mac, iOS a Android. Jedna licence poskytuje přístup ke všem zařízením! Aplikaci UPDF si můžete stáhnout a vyzkoušet zdarma.

Zakupte si UPDF se speciální slevou: Využijte tuto propagační nabídku na maximum!

Dnes nejčtenější

.