Zavřít reklamu

Stejně jako každý týden, i tentokrát Netflix přidal několik zajímavých novinek. Pokud budeš mít o víkendu volnou chvíli, některý z těchto pořadů by tě mohl zaujmout. Pojďme se na ně podívat blíže.

Chef’s Table: Noodles (Dokumentární seriál)

Pro milovníky gastronomie je tu nový díl ze série Chef’s Table zaměřený na nudle a všelijaké těstoviny. Tento dokument sleduje příběhy šéfkuchařů z celého světa, kteří svým umem v přípravě pasty fascinují své zákazníky. Diváci se mohou těšit na detailní záběry jídla a osobní příběhy šéfkuchařů, které odhalují jejich vášeň pro vaření.

Love Is Blind (7. série, nové díly)

Populární seznamovací reality show Love Is Blind přináší svou sedmou sérii. Tento jedinečný koncept, kdy se lidé zasnubují, aniž by se navzájem viděli, přináší nejen zábavu, ale i drama, vztahové zápletky a nečekané zvraty. Poslední čtyři díly této série dorazí 9. října.

Unsolved Mysteries (5. díl Dokumentárního seriálu)

Další část tohoto fascinujícího dokumentárního seriálu se zaměřuje na nevyřešené záhady z celého světa. Tato série přináší skutečné příběhy záhadných zmizení, podivných úmrtí a nevysvětlitelných událostí.

Heartstopper (3. série, Drama/Romantika)

Fanoušci Heartstopperu se mohou těšit na pokračování příběhu Charlieho a Nicka. Tato série sleduje jejich vztah a výzvy, kterým čelí, včetně přátelství, lásky a identity.

The Bad Guys: Haunted Heist (Rodinný film)

Animovaný film The Bad Guys: Haunted Heist nabízí zábavný příběh o partě špatných hrdinů, kteří se pokoušejí provést strašidelnou loupež. Ideální volba pro rodinné sledování s mladšími diváky. Snímek má pouhých 24 minut.

The Platform 2 (Horor, Thriller)

Pokračování španělského hororu The Platform, které si získalo velkou popularitu díky svému originálnímu a dystopickému pohledu na lidskou společnost, je tu. The Platform 2 se vrací do známého, brutálního světa vertikálního vězení, kde vězni bojují o přežití tím, že sdílejí jídlo z jediné platformy, která se pohybuje odshora dolů. Příběh zkoumá otázky morálky, sociální spravedlnosti a lidské touhy po moci. Stejně jako v první části.

 

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.