Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Pokud hledáte cenově dostupný telefon s překvapivým výkonem, obrovskou výdrží bateriemi a technologiemi překračujícími hranice třídy, vivo Y28 je ideální volbou. Tento smartphone kombinuje výkonný čipset a vysokou kapacitu baterie s velmi rychlým nabíjením a elegantním designem, který potěší každého nadšence do technologií.

Unknown

Vivo Y28 okamžitě upoutá pozornost svým moderním vzhledem, který spojuje štíhlé provedení s hmotností pod 200 gramů. Tento model je dostupný ve dvou působivých barevných variantách: tmavě zelené Agate Green a světle oranžové Gleaming Orange. Design telefonu je zvýrazněn použitím kompozitních materiálů a lesklým pokoveným rámečkem, což mu dodává prémiový vzhled, který je běžně spojen s dražšími zařízeními. Mezi unikátní prvky patří dynamická kontrolka na zadní straně.

Výkon, který vás nenechá čekat

vivo Y28 je navržen tak, aby poskytoval dostatek výkonu pro každodenní úkoly i náročnější operace, které moderní uživatelé vyžadují. Srdcem tohoto smartphonu je osmijádrový procesor Helio G85, který je vysoce optimalizovaný pro efektivní správu výkonu a energie. Tento procesor kombinuje dvě výkonná jádra Cortex-A75 taktovaná na 2,0 GHz pro rychlé a hladké zpracování náročnějších úkolů, zatímco zbylých šest jader Cortex-A55 běží na frekvenci 1,8 GHz, čímž zajišťuje energeticky úsporný chod při běžném používání, jako je prohlížení webu, sociálních sítí nebo sledování videí.

V kombinaci s 4 GB operační paměti RAM, která je dále rozšiřitelná o dalších 4 GB pomocí funkce virtuální paměti, dokáže vivo Y28 nabídnout plynulý multitasking bez zbytečného prodlevy. Funkce virtuální paměti využívá volné místo na interním úložišti k simulaci dodatečné operační paměti, což výrazně zlepšuje schopnost telefonu pracovat s více aplikacemi současně. Uživatelé tak mohou snadno přepínat mezi různými úlohami, aniž by se setkali s jakýmkoliv zpomalením nebo zamrznutím systému.

Dalším důležitým aspektem je grafický akcelerátor, který je navržen tak, aby zvládl i graficky náročné hry a aplikace, což ocení zejména hráči. Podporuje plynulé hraní ve středním nastavení a optimalizuje vizuální zážitky bez zbytečného přetěžování baterie.

Ačkoliv je vivo Y28 vybaven solidním interním úložištěm o kapacitě 128 GB, což je dostatečný prostor pro většinu uživatelů, smartphone nabízí také podporu microSD karet, čímž umožňuje rozšíření úložného prostoru až o další stovky gigabajtů. To znamená, že uživatelé mohou snadno ukládat velké množství dat, včetně aplikací, fotografií, videí a dokumentů, bez obav z nedostatku místa.

Ohromující výdrž a displej

Navzdory svému kompaktnímu vzhledu je vivo Y28 vybaveno vysokokapacitní baterií o kapacitě 6000 mAh, která zajišťuje dlouhodobou výdrž. I při náročném používání zvládne telefon až dva dny provozu bez nutnosti nabíjení. Technologie rychlého nabíjení FlashCharge s výkonem 44 W umožňuje dobít baterii na 50 % za pouhých 35 minut. Díky tomu se můžete rychle vrátit k používání telefonu. Další výhodou je prodloužená životnost baterie, kterou vivo garantuje zárukou na 4 roky používání (nebo 1600 nabíjecích cyklů), přičemž kapacita baterie by měla zůstat nad 80 %.

Vivo Y28 je vybaven 6,68palcovým IPS displejem s obnovovací frekvencí 90 Hz, která zajišťuje plynulé zobrazení a skvělý vizuální zážitek. Displej dosahuje jasu až 1000 nitů, což znamená, že si svůj digitální obsah můžete vychutnat i na přímém slunci. Kvalitní zvukový zážitek podporují dva reproduktory s certifikací Hi-Res Audio, které poskytují plný a čistý zvuk, který lze díky vestavěnému zesilovači zvýšit až na 300 % hlasitosti.

Bonusem je také, že model Y28 od společnosti vivo splňuje normu IP64, což znamená, že je odolný proti prachu a stříkající vodě. Kromě toho prošel celou řadou testů simulujících každodenní používání, které prokázaly jeho odolnost. Tento telefon je navržen tak, aby vás spolehlivě provázel každý den, ať už se nacházíte kdekoli.

Pokročilá fotografická výbava

Milovníci mobilní fotografie ocení hlavní 50Mpx fotoaparát, který dokáže zachytit ostré a detailní snímky i za horších světelných podmínek. Doplňující 2Mpx snímač hloubky ostrosti je ideální pro portréty s efektem rozostřeného pozadí. Pro selfie slouží 8Mpx přední kamera s funkcí Aura Screen Light, která zajišťuje kvalitní snímky kdykoliv během dne.

Kombinace těchto specifikací dělá z vivo Y28 zařízení, které dokáže držet krok s potřebami moderního uživatele. Ať už jde o běžné každodenní úkoly nebo náročnější činnosti jako hraní her či editace videí, tento chytrý telefon poskytuje spolehlivý a konzistentní výkon, který vás nezklame. To vše při zachování energetické efektivity, což je klíčové pro dlouhou výdrž baterie a celkovou uživatelskou spokojenost.

Dnes nejčtenější

.