Zavřít reklamu

RunPee

Pokud se chystáte do kina a chcete si film užít naplno, bez toho abyste museli neustále řešit, kdy je ten správný čas na toaletu, aplikace RunPee je pro vás ideální volbou. Díky ní si můžete naplánovat přestávku tak, aby vám neunikly žádné důležité scény. RunPee není jen obyčejná aplikace pro plánování přestávek. Je to také zdroj zábavy. Můžete se pobavit vtipnými komentáři k filmům nebo se dozvědět zajímavosti o vašich oblíbených snímcích.

Aplikaci RunPee stáhnete zde.

Guess the Movie

Pokud milujete filmy a rádi testujete své znalosti, aplikace Guess the Movie je přesně pro vás. S tisíci filmových hádanek si užijete hodiny zábavy a budete se moci pochlubit svými znalostmi přátelům. Zjistíte, jestli opravdu znáte každý koutek filmového světa. Díky hádankám objevíte kousky, o kterých jste možná nikdy neslyšeli, a rozšíříte si tak filmové obzory.

Aplikaci Guess the Movie stáhnete zde.

JustWatch

S aplikací JustWatch máte celý svět streamování na dosah ruky. Díky ní snadno zjistíte, kde můžete sledovat své oblíbené filmy a seriály. Už žádné dlouhé hledání na jednotlivých platformách! JustWatch vám ukáže, na které službě je konkrétní titul dostupný a kolik vás to bude stát. Chcete objevit něco nového k shlédnutí? JustWatch vám pomůže najít to pravé. Aplikace vám nabízí personalizovaná doporučení na základě toho, co už jste viděli, a také přehledy nejnovějších a nejpopulárnějších titulů.

Aplikaci JustWatch stáhnete zde.

ToDo Movies

S aplikací Todo Movies budete mít všechny vaše oblíbené filmy, stejně jako ty, které chcete ještě vidět, přehledně uspořádané na jednom místě. Vytvářejte si vlastní seznamy s filmy, které plánujete zhlédnout, označujte si ty, které už jste viděli, a přidávejte k nim své vlastní hodnocení. Todo Movies není jen jednoduchý seznam filmů. Je to také skvělý nástroj pro objevování nových filmů a tvůrců. Díky personalizovaným doporučením a možnostem filtrování snadno najdete filmy, které vás budou bavit.

Aplikaci ToDo Movies stáhnete zde.

IMDb

IMDb je jako filmová encyklopedie přímo ve vašem telefonu. Ať už hledáte informace o nejnovějších blockbusterech, starých klasikách nebo nezávislých filmech, v aplikaci IMDb je najdete. Kromě detailních popisů filmů, seriálů a dokumentů vám aplikace poskytne také rozsáhlé životopisy herců, režisérů a dalších tvůrců. IMDb není jen databáze, ale také živá komunita milovníků filmů. V aplikaci můžete hodnotit filmy, psát recenze, diskutovat s ostatními uživateli a sledovat, co právě sledují vaši přátelé.

Aplikaci IMDb stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.