Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V dnešní době chytré technologie pronikají do všech oblastí našeho života, včetně zabezpečení domácnosti. Jedním z nejinovativnějších řešení jsou chytré zámky, které nabízejí bezpečný a pohodlný způsob, jak ovládat přístup do vašeho domu. Welock je značka, která se specializuje na výrobu chytrých zámků nejvyšší kvality. Díky kombinaci moderního designu, špičkových technologií a intuitivního ovládání se zámky Welock staly oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé a bezpečné řešení pro svůj domov.

V tomto článku se dozvíte více o výhodách chytrých zámků Welock, jejich funkcích a o tom, jak si vybrat ten správný zámek pro vaše potřeby.

 

Proč zvolit chytrý zámek Welock?

  • Maximální bezpečnost: Pokročilé zabezpečení pomocí šifrování a různých způsobů ověřování identity.
  • Pohodlí: Odemkněte dveře pouhým dotykem prstu, pomocí aplikace v telefonu nebo pomocí kódu.
  • Flexibilita: Vytvářejte dočasné kódy pro hosty, sledujte historii přístupu a ovládejte zámek na dálku.
  • Moderní design: Elegantní vzhled, který se hodí do každého interiéru.

Pokračujte ve čtení a zjistěte, jak chytré zámky Welock mohou zlepšit váš život.

Zapomínáte klíče častěji, než byste chtěli? Chytré zámky jsou řešením, které vám přinese klid na duši. Díky nim můžete odemknout dveře pouhým dotykem prstu nebo pomocí svého telefonu. Už žádné hledání klíčů v kabelce či batohu. Navíc, automatické zamykání dveří po zavření vám zajistí, že váš domov bude vždy bezpečný. A díky možnosti sledovat historii přístupů budete mít přehled o tom, kdo a kdy vstoupil do vašeho domu, což vám poskytne další vrstvu zabezpečení.

Zámek TOUCH 41

Welock Touch 41 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají chytrý zámek s vysokou kapacitou uživatelů a zároveň elegantním designem. Tento model umožňuje uložit až 100 otisků prstů a 20 RFID karet, což je ideální pro větší rodiny, spolubydlící nebo prostory s častou návštěvností. Díky intuitivnímu ovládání a rychlému odemknutí pomocí otisku prstu nebo karty se stane nedílnou součástí vašeho každodenního života. Jeho elegantní design dokonale zapadne do moderního interiéru a dodá vašemu domovu nádech luxusu.

Zámek Welock Touch 41 zakoupíte zde. 

Při zadání kódu AHS57 vás vyjde jen na 132 eur.

Zámek SECBN51

Welock SEBN51 je zámek pro ty, kteří hledají maximální bezpečnost a odolnost. Vyrobený z nerezové oceli, je schopen odolat i náročným podmínkám a mechanickému poškození. Jeho elegantní design se hodí do každého interiéru, ať už moderního nebo klasického. Díky bezpečnostním prvkům jako je ochrana proti elektrostatickému výboji a voděodolnost IP54 je zaručena maximální ochrana vašeho domova před neoprávněným vstupem. Ať už hledáte zámek pro svůj dům, byt nebo kancelář, Welock SEBN51 je spolehlivým a odolným partnerem.

Zámek SECBN51 zakoupíte zde.

Při zadání kódu AHS57 vás vyjde jen na 132 eur.

 

Zámek PCB41

Welock PCB41 je chytrý zámek, který nabízí maximální flexibilitu a pohodlí. Je ideální pro majitele Airbnb, pronajímatelů a všechny, kteří často hostí návštěvy. Díky možnosti vytvářet dočasné kódy pro jednotlivé návštěvy máte vždy přehled o tom, kdo a kdy vstoupil do vašeho domu. Historie přístupů vám umožní sledovat veškerou aktivitu zámku. Ovládání zámku je velmi snadné díky intuitivní aplikaci pro iOS a Android, která vám umožní spravovat všechny funkce zámku přímo z vašeho telefonu. Ať už potřebujete poskytnout přístup k vašemu domu krátkodobě nebo dlouhodobě, Welock PCB41 je spolehlivým a bezpečným řešením.

Zámek PCB41 zakoupíte zde.

Při zadání kódu AHS40 vás vyjde jen na 109 eur.

 

Welock – chytrá volba pro váš domov

Hledáte způsob, jak zvýšit bezpečnost svého domova a zároveň si užít pohodlí moderních technologií? Chytré zámky Welock jsou odpovědí na vaše přání. Díky snadné instalaci, dlouhé výdrži baterie a široké škále funkcí si zamilujete jejich praktičnost a spolehlivost.

Ať už jste náročný uživatel, který hledá maximální zabezpečení, nebo provozovatel ubytování, který potřebuje flexibilní řešení pro své hosty, Welock má pro vás ten správný model. Vyberte si ze široké nabídky zámků a užijte si pohodlí bezklíčového přístupu. S Welockem získáte nejen moderní design, ale především klid na duši a jistotu, že váš domov je v těch nejlepších rukou.

Investujte do budoucnosti a vyberte si Welock – chytrý zámek pro chytré lidi.

Dnes nejčtenější

.