Zavřít reklamu

Mít po ruce dávku náhradní energie je fajn. Na našem trhu naleznete celou řadu různých powerbanek, přičemž můžete volit, zda dáváte přednost vyšší kapacitě, výkonu, použitým nabíjecím technologiím či třeba možnosti kromě smartphonu a sluchátek nabíjet i Apple Watch. Jste-li náročným uživatelem, máte v plánu cestovat či jedete někam, kde se elektřiny nedočkáte, můžete mrknout na powerbanku Promate. Má slušný výkon a kapacitu 80000 mAh. Pojďme na ni mrknout o něco podrobněji.

Obsah balení

Vzhledem ke kapacitě je vám jasné, že se nebude jednat o zrovna lehký produkt. Ruku v ruce s tím jde i velikost balení. Design balení je velmi povedený a košatý. Na přední straně se kromě samotného vzezření produktu dozvíte něco rovněž o technických specifikacích. Na ty ale pohlédneme až o odstavec níže. Na boku se pak dozvíte o technických specifikacích naprosto vše. Zároveň zde uvidíte přehled všech konektorů spolu s jejich nabíjecím výkonem.

Technické specifikace

Nyní již ke slíbeným technickým záležitostem. Nejzásadnějším sdělením je, že jde o powerbanku s kapacitou 80000 mAh, jejíž maximální nabíjecí výkon je 65 W, což bohatě stačí také třeba na MacBook. Powerbanka má 4 vstupy (2x USB-C, Lightning, DC). Rovněž zde naleznete čtveřici výstupů. USB-C1 má výkon 65W, USB-C2 15W, USB-A1 22,5W a USB-A2 15W. Dále jsou zde 3 režimy LED osvětlení, LED displej. Powerbanka Promate rovněž podporuje rycholonabíjení Power Delivery a Qualcomm Quick Charge. Rozměry produktu jsou 17 x 8,6 x 8,6 cm a jeho hmotnost je pak 1,83 kg. Samozřejmostí je také praktické ucho pro přenášení, které vzhledem k hmotnosti jistě oceníte. Powerbanku jste schopni nabít už za 5,5 hodiny.

Design

Nyní krátce také k designu. V podstatě se jedná (stejně jako u drtivé většiny powerbank) o velký černý kvádr. To nejdůležitější je na jeho horní straně, kde naleznete konektory, LED displej a tlačítko, jenž vám pomůže zjistit, jaký je stav baterie. Přední strana pak patří LED osvětlení. Sympatické je rovněž poutko, bez kterého byste se v tomto případě těžko obešli. Konstrukce powerbanky je z plastu a za mě sází na minimalismus, který ji poměrně sedne. Powerbanka v ruce dost klouže, takže znovu lze ocenit přítomné poutko.

Resumé

Powerbanka Promate je bestie se skvělou kapacitou a skvělým výkonem. Vzhledem ke specifikacím je jasné, že produkt není pro každého. Pokud si chcete tu a tam nabít iPhone, zvolte powerbanku o kapacitě 10000 mAh, kterou zřejmě dáte i do kapsy. Tento kousek je holt pro náročné uživatele. iPhone s ním nabijete zhruba 20x. Cena je 3999 korun.

Slevový kód

Pro naše čtenáře platí speciální slevová nabídka. Po zadání kódu:

  • PROMATE15: 15%  sleva platí na objednávku do 2499 Kč
  • PROMATE25: 25% sleva platí na objednávku nad 2500 Kč

 Powerbanku Promate koupíte zde

Dnes nejčtenější

.