Zavřít reklamu

Jak v Safari na iPhonu uspořádat panely? Máte v Safari na iPhonu otevřených příliš mnoho panelů a potřebujete rychle udělat pořádek? Náš návod vám ukáže, jak jednoduše a rychle můžete své panely uspořádat tak, abyste se v nich snadno orientovali.

Safari na iPhonu umožňuje mít otevřených více panelů současně, což je praktické při surfování po internetu. Nicméně, pokud máte otevřených příliš mnoho panelů, může se stát, že se v nich začnete ztrácet. Naštěstí existuje několik jednoduchých způsobů, jak si v otevřených panelech udržet pořádek a rychle najít to, co hledáte.

Jak v Safari na iPhonu uspořádat panely

Potřebujete se rychle zorientovat v otevřených panelech v Safari na vašem iPhonu? Postupujte podle následujícího návodu.

  • V pravém dolním rohu klepněte na ikonku panelů a poté v přehledu panelů dlouze stiskněte jakýkoliv náhled.
  • V menu, které se vám zobrazí, klepněte následně na Uspořádat panely, a zvolte, zda je chcete seřadit podle názvu nebo podle webové stránky.

Uspořádání panelů v Safari na iPhonu je velmi jednoduché a zvládne to každý. Díky těmto tipům si udržíte přehled ve svých otevřených panelech a budete moci efektivněji pracovat na internetu. Pokud potřebujete ještě více tipů a triků pro práci se Safari, neváhejte se podívat do nápovědy Apple.

Dnes nejčtenější

.