Zavřít reklamu

Jak sdílet do Připomínek obsah z jiných aplikací? Máte v e-mailu důležitou informaci, kterou chcete mít neustále na očích? Nebo jste narazili na zajímavý článek, který chcete později prostudovat? Sdílení obsahu do aplikace Připomínky je rychlé a snadné. Vytvořte si tak přehledný seznam úkolů a nejdůležitějších informací, které máte mít neustále na paměti.

Aplikace Připomínky je skvělým nástrojem pro organizaci vašeho života. Kromě vytváření klasických připomínek s textem a datem umožňuje také snadné sdílení obsahu z jiných aplikací. Ať už pracujete s emaily, prohlížíte si webové stránky nebo používáte jiné aplikace, můžete si důležité informace jednoduše uložit do Připomínek a vrátit se k nim později.

Jak sdílet obsah do Připomínek

  • Otevřete aplikaci s obsahem: Najděte si aplikaci, ve které se nachází obsah, který chcete sdílet (např. Pošta, Safari, Kalendář).
  • Označte obsah: Vyberte text, obrázek nebo jiný obsah, který chcete přidat do Připomínek.
  • Klepněte na Sdílet: Obvykle se ikona Sdílení nachází v pravém horním rohu obrazovky. Po klepnutí se zobrazí nabídka s různými možnostmi sdílení.
  • Vyberte Připomínky: V nabídce vyberte aplikaci Připomínky.
  • Vyberte seznam nebo vytvořte nový: Pokud chcete, můžete si vybrat existující seznam nebo vytvořit nový.
  • Upravte připomínku: Přidejte další podrobnosti, jako je datum a čas, nebo upravte nadpis připomínky.
  • Uložte připomínku: Klepněte na tlačítko Uložit a vaše připomínka bude vytvořena.

Sdílení obsahu do Připomínek je jednoduchý a efektivní způsob, jak si uspořádat všechny důležité informace na jednom místě. Díky této funkci můžete snadno vytvářet přehledné seznamy úkolů, připravovat se na schůzky nebo si jen zaznamenávat zajímavé myšlenky. Vyzkoušejte si to a uvidíte, jak vám Připomínky usnadní život.

 

Dnes nejčtenější

.