Zavřít reklamu

Společnost Belkin, která je již 40 let přední značkou spotřební elektroniky, oznámila dostupnost řady magnetických powerbank BoostCharge Pro s technologií bezdrátového nabíjení Qi2. Aktuálně jsou nabíječky dostupné v kapacitních variantách 5K a 10K a v pěti nových svěžích barvách, jako jsou limetková, písková, růžová, modrá a zlatá.

Řada powerbank Belkin s technologií Qi2 poskytuje až 15W výkon pro rychlé nabíjení modelů iPhone 12 a novějších, a to bez potíží s kabely. Jsou navrženy s integrovaným stojánkem pro podepření telefonu při streamování, čtení nebo chatování a fungují s magnetickými pouzdry a pouzdry MagSafe o tloušťce až 3 mm. Jsou navrženy tak, aby dokonale padly na zadní stranu iPhonu a nepřekážely fotoaparátu. Technologie Power pass-through umožňuje nabíjení powerbanky a připojených zařízení jedním jednoduchým úkonem přes port USB-C.

5K lockup

Magnetická powerbanka BoostCharge Pro 5K

  • Rychle nabíjí modely iPhone 12 a novější až 15 W pomocí Qi2, když je připojená ke zdroji, a až 7,5 W, když se používá jako powerbanka bez připojení ke zdroji.
  • Poskytuje až 16 hodin další výdrže baterie*
  • Vybavena 1 x portem USB-C pro nabíjení dvou zařízení současně**
  • V balení s kabelem USB-C na USB-C, abyste mohli začít nabíjet hned po vybalení z krabice
  • K dispozici v černé, limetkové, pískové, růžové a modré barevné variantě; navíc pro evropsky trh i zlatá varianta.

Magnetická powerbanka BoostCharge Pro 10K

  • Rychle nabíjí modely iPhone 12 a novější až 15 W pomocí Qi2 (poskytuje rychlost nabití z 0 % na 25 % za 21 minut***) nebo až 20 W s integrovaným kabelem USB-C
  • Poskytuje až 35 hodin další výdrže baterie****
  • Vestavěný 1 x port USB-C a integrovaný kabel USB-C pro nabíjení tří zařízení současně*****
  • K dispozici v černé barvě

V souladu se závazkem společnosti Belkin vyrábět produkty odpovědněji jsou nabízené magnetické powerbanky BoostCharge Pro vyrobeny z minimálně 72 % z recyklovaných materiálů (PCR) a zabaleny v obalu 100% bez plastů.

Více informací naleznete zde

BPD009_10K_black_lifestyle1

Více o technologií Qi2

Qi2 je nejnovější a nejmodernější dostupná technologie bezdrátového přenosu energie do zařízení. Qi2 funguje s iPhonem 15 a dalšími zařízeními podporujícími Qi2 a nabízí bezpečné magnetické spojení, rychlejší nabíjení a přenos většího množství energie. Qi2 také optimalizuje spotřebu energie a chrání životnost baterie. Technologie Qi2 byla vyvinutá konsorciem Wireless Power Consortium (WPC), jehož členem je i společnost Belkin, a představuje nejnovější standard v technologii bezdrátového nabíjení. Poskytuje až 15W nabíjecí výkon a využívá magnetické spojení k výraznému zvýšení rychlosti nabíjení. Srdcem Qi2 je magnetický napájecí profil (MPP), který vyvinula společnost WPC na základě technologie MagSafe společnosti Apple. Qi2 je ale otevřený všem výrobcům zařízení jako průmyslový standard, zatímco MagSafe je určen pro zařízení Apple. Qi2 bude dostupnější pro různé značky chytrých telefonů a operační systémy. V čínštině znamená Qi [čí] energii. 

Belkin produkty lze zakoupit například zde

Dnes nejčtenější

.