Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je to sice skoro až k nevíře, ale letní prázdniny uběhly jako voda a už v pondělí se žáci a studenti vrátí do školních lavic. Týdny bezstarostného volna tak znovu vymění za studijní prostředí, ve kterém přitom hrají technologie v posledních letech čím dál tím důležitější roli. A není se absolutně čemu divit. Dnešní doba totiž přímo nahrává například nejrůznějšímu interaktivnímu vzdělávání pomocí webových stránek či aplikací na tabletech, stejně jako tvorbě projektů na počítačích či telefonech. Právě tato elektronika tak bude dost možná u mnoha žáků a studentů po prázdninové pauze opět v pořádné permanenci, což s sebou ve výsledku přináší i zvýšené riziko jejího poškození. Přeci jen, nehody se stávají a nějakému tomu pádu či poškrábání tabletu či telefonu člověk leckdy jen stěží zabrání. Tedy, pokud nespoléhá na kvalitní ochranné příslušenství, jenž za něj tyto trable vyřeší. 

iphone 15 panzerglass hardcase 8

Zatímco pád sešitu na zem člověka nezabolel, protože se maximálně trochu pomačkal, v případě drahého iPadu či iPhonu je samozřejmě situace opačná. Oprava prasklé obrazovky těchto zařízení totiž vyjde na tisíce korun, což nepotěší naprosto nikoho stejně jako škrábance, které se mohou na displeji těchto zařízení objevit klidně i poté, co je „jen“ přenášíte v batohu spolu s dalšími věcmi a nepohlídáte si například psací potřeby v pouzdře, klíče a tak podobně. Přitom, škola je leckdy opravdu hektická a přesuny z učeben svižné, takže riziko podobného problémů nemusí být tak úplně malé. Naštěstí ale stačí sáhnout po ověřeném ochranném příslušenství a problém je zažehnán. Špičkou v tomto směru je například dánský PanzerGlass, který již roky svými produkty dokazuje, proč je na něj opravdový spoleh. 

PanzerGlass Full Protection

PanzerGlass udává na poli tvrzených skel, ochrany fotoaparátů či krytů zad telefonů dlouhodobě trendy díky neustálým inovacím materiálů, které využívá. Díky tomu si tak můžete být při pořízení těchto produktů jisti tím, že vás nenechají „na holičkách“ v případě problémů, ba naopak je za vás leckdy hravě vyřeší tím, že při pádu například absorbují náraz a rozbijí se namísto displeje, případně zachytí škrábance namísto něj. Zkrátka a dobře, jedná se o příslušenství, na které je rozhodně spoleh a které se zejména nyní se začátkem školního roku rozhodně vyplatí pořídit a zajistit si tak jeho start minimálně co se ochrany elektroniky týče maximálně komfortní a klidný. 

Produkty PanzerGlass lze zakoupit například zde

Dnes nejčtenější

.