Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nabíjení elektroniky je pro mnoho z nás denním chlebem, který ne každému tak úplně chutná. O to důležitější je si jej umět zpříjemnit a usnadnit například kvalitním univerzálním adaptérem, který dokáže nabít vaši elektroniku rychle, spolehlivě a hlavně z jednoho místa. Přesně to je i případ GaN nabíječky FIXED 200W, kterou můžete díky exkluzivnímu slevovému kódu lsa nyní na Mobil Pohotovosti získat o 30 % levněji.

311020231698735341

Síťová nabíječka FIXED s technologií GaN a výkonem až 200 W je univerzální adaptér se čtyřmi porty, který nahrazuje potřebu více nabíječek. Nabíječka má tři USB-C porty, jeden USB-A port a podporuje Power Delivery pro rychlé nabíjení všech zařízení. Moderní GaN technologie, která nahrazuje tradiční křemíkové polovodiče, umožňuje efektivnější nabíjení a zachovává kompaktní velikost, i přes vysoký výkon. USB-C port s výkonem až 100 W je připraven pro nabíjení výkonnějších zařízení. Při současném použití více portů adaptér automaticky rozděluje výkon podle potřeby jednotlivých zařízení. Součástí je také odnímatelný 1,5metrový síťový kabel. Nabíječka zajišťuje bezpečné nabíjení díky víceúrovňové ochraně proti přepětí, přehřívání a zkratu. Vyměňte své stávající nabíječky za tento jediný adaptér, který vám ušetří místo i starosti doma nebo v kanceláři.

Určitý háček je sice v tom, že tato nabíječka stojí standardně 2490 Kč, nicméně díky slevovému kódu lsa ji můžete získat o parádních 30 % levněji – tedy jen za 1743 Kč.

Nabíječku můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.