Zavřít reklamu

O nové barevné variantě iPhonů 16 Pro (Max) již není pochyb. Poté, co minulý týden unikly na internet fotky maket bronzového iPhonu 16 Pro, které novou barvu perfektně odhalily, je totiž nyní k dispozici další snímek potvrzující novou barvu. A nejen ten. 

Snímek sdílel konkrétně spolehlivý leaker Majin Bu na svém účtu na X. Jedná se konkrétně o fotku prstenců pro zadní objektivy fotoaparátů, které budou stejně jako v předešlých letech „trčet“ ze zad telefonu. A jelikož Apple tyto prstence zbarvuje do odstínu zbytku těla iPhonů, díky tomu, že je mezi prstenci k vidění i bronzová varianta, je jasná, že se právě s jejím příchodem počítá. Leaker navíc nezveřejnil jen fotku potvrzující barvu, ale taktéž její název. Podle jeho informací se má novinka jmenovat „Desert Titanium“, tedy ve volném překladu pouštní titanová. 

Co se týče dalších barevných variant, pouštní titanová nahradí v nabídce Applu nynější tmavě modrou iPhonů 15 Pro. Nové iPhony tedy dorazí v černé, bílé, přírodní a pouštní, přičemž černá má být podstatně tmavší než loni a přírodní má mít zase blíže k šedé než tomu bylo loni. Vše si nicméně ověříme až zhruba za měsíc, kdy Apple novinka světu představí. 

Dnes nejčtenější

.