Zavřít reklamu

Mohlo by se zdát, že bohaté celebrity – ať už ze světa hudby, filmu nebo třeba sportu – svým ratolestem pořídí všechno, na co si ukáží. Obzvlášť v případě iPhonu zdánlivě není o čem diskutovat. iPhony jsou obecně považované za velmi kvalitní telefony, a Apple produkty vlastní celá řada celebrit. Ne každý slavný rodič jde ale touto cestou. Světoznámý fotbalista Cristiano Ronaldo například prozradil, že si jeho čtrnáctiletý syn na jablečný smartphone bude muset ještě nějakou dobu počkat.

Ronaldo v jednom z rozhovorů prozradil, že by svému synovi iPhone (zatím) nepořídil. „Abych byl upřímný, nekoupím svému synovi iPhone,“ uvedl. Cristiano Ronaldo je nejen jedním z nejznámějších fotbalových hráčů současnosti, ale patří také mezi nejsledovanější celebrity na sociálních sítích – včetně Instagramu. „Jsem nejsledovanějším sportovcem na Instagramu a fanoušci se mě často ptají, proč juniorovi nedovolím být aktivní na sociálních sítích,“ uvedl Ronaldo a prozradil, že si jeho syn ve skutečnosti ve svých dvanácti letech tajně založil svůj vlastní instagramový účet.

„Během jednoho dne získal jeden milion sledujících,“ prozradil Ronaldo. Jakmile to ujistil, podle svých vlastních slov donutil syna k tomu, aby si instagramový účet okamžitě zrušil. Ani ve svých 14 letech Ronaldův syn stále ještě nemá svůj vlastní jablečný smartphone. „K tomuto rozhodnutí jsem přistoupil proto, že chci, aby pochopil skutečnou hodnotu tvrdé práce. Je vedený k tomu, aby tvrdě trénoval, a je na škodu, když pije hodně limonády a jí hodně hranolek namísto toho, aby se stravoval zdravě. Kdybych mu dal iPhone, bylo by pro něj těžší dosáhnout svého plného potenciálu. Nechci, aby se stal závislým na technologiích,“ uzavírá slavný fotbalista.

Dnes nejčtenější

.