Zavřít reklamu

Equalizer 3: Poslední kapitola

Od chvíle, kdy se Robert McCall (Denzel Washington) vzdal života v elitní jednotce, snaží se vyrovnat s hrůznými činy, které v minulosti spáchal, a nachází zvláštní útěchu ve službě spravedlnosti ve jménu utlačovaných. Když překvapivě zdomácní v jižní Itálii, zjistí, že jeho noví přátelé jsou pod dohledem místních zločineckých bossů. Když se události změní ve smrtící spád, McCall ví, co musí udělat: stát se ochráncem svých přátel a postavit se mafii.

Počátek

Tento akční sci-fi film o zloději, který dokáže vstupovat lidem do jejich snů, vás dostane. Dom Cobb nekrade věci, ale nápady.

Anatomie pádu

Úspěšná spisovatelka Sandra (Sandra Hüller) žije se svým manželem Samuelem a jedenáctiletým nevidomým synem v odlehlé chatě ve francouzských Alpách. Jednoho dne je ale Samuel nalezen mrtev. Byla to sebevražda, nešťastná náhoda nebo má manželovu smrt na svědomí samotná Sandra, jejíž svéhlavá povaha z ní dělá hlavní podezřelou? Veřejné vyšetřování případu odkrývá nejen okolnosti samotné smrti, ale také intimní a znepokojivé detaily jejich bouřlivého vztahu. Justine Triet natočila napínavé rodinné drama, které díky rafinovaně vystavěnému scénáři, nápadité režii a vynikajícím hereckým výkonům získalo na MFF v Cannes nejvyšší ocenění Zlatou Palmu.

Menu

Jste připraveni na večeři? Pár, který se vydá do exkluzivní restaurace, je šokován, když zjistí, co je na jídelním lístku v lahodné hororové satiře.

Noční zvířata

Finančně zabezpečená, ale citově vyprahlá Susan dostane rukopis, který napsal její bývalý manžel. Nedokáže se ubránit vzpomínkám na svou dávnou lásku.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.