Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V poslední době jsou na internetu v kurzu filtry umělé inteligence, které mění fotografie v umění. Sofistikované algoritmy funkcí umělé inteligence pracují s prvky fotografie a používají uměleckou stylizaci, aby obrázek proměnily v anime, mangu nebo jiné atraktivní umělecké žánry. AI filtr umožňuje každému stát se umělcem a proměnit své selfie, fotografie z dovolené nebo obecně jakoukoli fotografii v něco, co lze sdílet na sociálních sítích.

Snímek obrazovky 2024-07-31 v 8.24.21

Nejlepší nástroj pro filtrování umělé inteligence – insMind

insMind je jeden z nejuniverzálnějších nástrojů pro AI filtry, který je dnes k dispozici pro přeměnu fotografií na krásná umělecká díla pomocí mnoha filtrů založených na umělé inteligenci.

V zásadě nástroj pro filtry AI, jako je insMind, využívá neuronovou síť ve filtru k analýze fotografických vstupů a následnému použití různých uměleckých stylizací a efektů. Z velkých souborů dat uměleckých děl, které mu byly poskytnuty, se naučil různé styly, textury, barvy a osvětlení.

Ze všech nástrojů pro filtrování umělou inteligencí, které jsou na trhu k dispozici, má insMind nejvíce možností filtrování. V nástroji insMind lze použít mnoho filtrů a bez ohledu na druh uměleckého stylu, který si člověk přeje vytvořit, se vždy najde filtr, který se pro danou příležitost hodí.

InsMind má například filtr, který rozmazává a zkresluje prvky fotografie, aby z nich vytvořil velmi moderní ilustrace s příbuzností ke grafickému designu. Akvarelové filtry způsobují, že fotografie vypadají, jako by byly namalovány skutečnými akvarelovými barvami a jsou spíše vymyté a pigmentované. Co se týče typů animace, nabízejí se možnosti kreslených a anime snímků, které je promění ve veselé animované postavičky.

Jak přeměnit fotografii na umění pomocí filtru krok za krokem

Díky širokému výběru výkonných AI filtrů manga nabízí insMind jeden z nejjednodušších a nejuniverzálnějších nástrojů pro přeměnu fotografií na úžasná umělecká díla. Zde je průvodce krok za krokem, jak pomocí insMind přeměnit fotografie na úchvatné umělecké výtvory:

Krok 1: Otevřete aplikaci insMind

Přejděte do aplikace insmind a kliknutím na položku AI Filter otevřete nástroj pro filtrování.

Snímek obrazovky 2024-07-31 v 8.24.36

Krok 2: Nahrání fotografie

Nahrajte fotografii, kterou chcete transformovat. insMind podporuje formáty JPG, PNG a další běžné formáty obrázků.

Snímek obrazovky 2024-07-31 v 8.24.57

Krok 3: Výběr filtru

Projděte seznam typů filtrů na pravé straně obrazovky. Vyberte si z možností, jako jsou Cartoon, Watercolor, CG Art, Sketch a další. Kliknutím na požadovaný typ filtru zobrazíte náhled, jak se fotografie promění.

Snímek obrazovky 2024-07-31 v 8.25.29

Krok 4: Podejte žádost a stáhněte si ji

Až najdete filtr, který se vám líbí, klikněte na tlačítko Použít pod náhledem a zpracujte fotografii. Po aplikaci filtru klikněte na tlačítko Stáhnout a uložte si nové umělé dílo vytvořené umělou inteligencí!

A to je vše! Stačí několik kliknutí a nástroj AI filtrů insMind dokáže vaše fotografie přeměnit na úžasná umělecká díla v různých stylech. Vyzkoušejte jej a uvolněte svou kreativitu a proměňte své osobní fotografie v úchvatná umělecká díla.

Co dalšího umí filtr insMind AI?

Kromě všestranného AI filtru postav nabízí insMind celou sadu pokročilých nástrojů pro úpravu AI fotografií, které z něj dělají mimořádně výkonné řešení typu „vše v jednom“:

  • Odstranění pozadí: InsMind má jeden z nejlepších dostupných odstraňovačů pozadí s umělou inteligencí. Jediným kliknutím dokáže okamžitě odstranit a nahradit pozadí, což je ideální pro zvýraznění produktů, předmětů nebo vytvoření průhledného pozadí pro projekty grafického designu. Algoritmus umělé inteligence přesně identifikuje předměty a pozadí.
  • Kouzelná guma: Kouzelná guma poháněná umělou inteligencí umožňuje snadno vymazat nežádoucí objekty, jako jsou fotobomby, text, loga, vodoznaky nebo jiné rušivé prvky na fotografiích. Za odstraněnými objekty plynule rekonstruuje pozadí, takže nezůstanou žádné stopy po úpravách.
  • Generátor obrázků s umělou inteligencí: Pomocí tohoto nástroje můžete od základu navrhnout personalizovaný obrázek jednoduše pomocí textového příkazu. Navíc čím podrobnější příkaz zadáte, tím lepší bude výsledek. Navíc nejste omezeni na obecné styly, protože nabízí více než tucet různých uměleckých stylů, ze kterých si můžete vybrat.
Snímek obrazovky 2024-07-31 v 8.25.38
  • Rozšíření umělé inteligence: Pro zvětšování obrázků bez ztráty kvality nabízí insMind algoritmy pro překreslování založené na umělé inteligenci. To umožňuje měnit velikost obrázků podle potřeby na větší tapety nebo detailní fotografie produktů bez zkreslení nebo pixelizace.
  • Inteligentní změna velikosti: Když potřebujete změnit velikost obrázků pro sociální média, náhledy na YouTube, Shopify a další potřeby, insMind využívá umělou inteligenci k inteligentnímu ořezávání a změně velikosti fotografií. Umělá inteligence identifikuje klíčové oblasti zájmu, které je třeba zachovat při ořezávání na nové velikosti.

Díky této rozsáhlé sadě nástrojů pro úpravy umělé inteligence je insMind univerzálním řešením pro úpravy obrázků produktů, kreativních projektů, příspěvků na sociálních sítích a dalších obrázků. Díky intuitivnímu rozhraní jsou profesionální úpravy fotografií přístupné také komukoli.

Závěr

Nástroje pro filtry s umělou inteligencí, jako je insMind, mění způsob úpravy fotografií tím, že dávají téměř každému možnost pořídit jednoduché snímky a vytvořit z nich profesionální umělecká díla pouhým kliknutím na tlačítko pomocí filtrů, které jsou poháněny neuronovými sítěmi. Ať už jste zkušený designér, nebo si jen hrajete s designem pro zábavu, insMind je aplikace, kterou musíte mít a která umožňuje přidat snímkům nový a svěží vzhled jediným kliknutím. Proto už déle nečekejte a otevřete dveře své kreativitě prostřednictvím filtrů insMind s umělou inteligencí a zjistěte, jak můžete své fotografie proměnit v úžasná mistrovská díla.

Dnes nejčtenější

.