Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud právě přemýšlíte nad koupí nového iPhonu, máme pro vás tip na naprosto fantastickou akci, která by vás rozhodně neměla minout. Náš partner Mobil Pohotovost si pro vás totiž připravil slevový kód, díky kterému se u iPhonu 15 Pro Max 512GB dostanete na suverénně nejlepší cenu na tuzemském trhu. Je tedy rozhodně o co stát. 

iPhone 15 Pro Max 2

iPhone 15 Pro Max je v současnosti tím nejlepším, co si lze od Applu pořídit. Dopřeje vám totiž fantastický výkon, skvělý displej, vynikající výdrž baterie, geniální fotoaparát a zaujme i svým designem ve formě titanového rámu s matnými skleněnými zády. Zkrátka a dobře, jedná se o telefon bez jakéhokoliv kompromisu, který vám rozhodně udělá obrovskou radost. Jeho cena sice není nejnižší, jelikož na Apple Online Storu je k dostání za 41 990 Kč a u autorizovaných prodejců pak běžně za 39 990 Kč, díky nynější akci u Mobil Pohotovosti jej však získáte podstatně levněji. 

Slevový kód lsa totiž srazí cenu iPhonu 15 Pro Max ze 36 990 Kč na 34 490 Kč. A to stále není vše! Mobil Pohotovost totiž rozdává k tomuto telefonu ještě výkupní bonus ve výši 2500 Kč, který vám vyplatí při prodeji vašeho starého zařízení. Pokud se ji tedy rozhodnete odprodat váš starý telefon či jinou elektroniku, dostanete k ní dalších 2500 Kč „zdarma“, takže vás v takovém případě vyjde iPhone 15 Pro Max vlastně jen na 31 990 Kč. Není tedy příliš nad čím váhat. 

iPhone 15 Pro Max na MP.cz ve velké slevě zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.