Zavřít reklamu

Hudební streamovací aplikaci má ve svém smartphonu skoro každý. A vzhledem k tomu, jak skvělou hudbu v ní lze nalézt a následně ji konzumovat ať už nahlas z telefonu či reproduktorů, nebo třeba přes sluchátka, v autě a tak podobně se této skutečnosti vůbec nedá divit. Věděli jste však, že Spotify kromě hudby obsahuje i skrytou hru, která vás dokáže nejen zabavit, ale zároveň vás i seznámí s obsahem konkrétních playlistů?

Řeč je konkrétně o minihře připomínající v základu ikonického Hada nebo chcete-li Snake z telefonů Nokia. Vaším úkolem ve hře je tedy ovládat to, jakým směrem se had plazí, přičemž cestou sbíráte předměty před ním a tím jej prodlužujete. Nejedná se však o ledajaké předměty, nýbrž o covery alb či singlů jednotlivých skladeb z daného playlistu. A než se ke každému tomuto coveru doplazíte, daná skladba vám bude hrát na pozadí, přičemž jakmile cover „pozřete“, skladba se změní na další – nečekaně pak na tu z dalšího alba.

Jak skrytého Hada ve Spotify spustit

  1. Zapněte aplikaci Spotify
  2. Otevřete libovolný playlist
  3. Po jeho otevření tapněte na tři vodorovné tečky vedle sebe (vpravo vedle ikony pro stažení a následný offline poslech)
  4. Scorllujte nabídkou dolů až k možnosti Playlist k sežrání
  5. Spusťte funkci Playlist k sežrání a užijte si hru

Minihru přidalo Spotify do aplikace teprve nedávno a jak se zdá, ani v tuto chvíli není dostupná všem uživatelům. Minimálně podle diskuzních fór v čele s Redditem či sociálních sítí hlásí někteří uživatelé, že ji ještě nemají dostupnou, zatímco jiní ji již vesele hrají. Dostupná by nicméně měla být jak na iOS, tak Androidu a to navíc jak pro Premium předplatné, tak i pro bezplatnou verzi aplikace. Záleží tedy skutečně jen na tom, zda funkci Spotify pro vás uvolnilo či nikoliv, což však bohužel neovlivníte.

Dnes nejčtenější

.