Zavřít reklamu

Letošní MotoGP můžete sledovat až do poloviny listopadu a pokud jste se ke sledování ještě nedostali, možná je to tím, že nevíte, kde je možné sledovat MotoGP zdarma. A je to velká škoda. Letošní sezóna je totiž opravdu napínavá a rozhodně se nedá říci, že by bylo o jejím vítězi již rozhodnuto, ba právě naopak. Závodů je totiž před námi ještě 9 a jezdce na prvním a druhém místě dělí pouhých pět bodů (275 vs. 270 bodů). Třetí Enea Bastianini pak se svými 214 body na vedoucí dvojici též moc neztrácí a ani legendární Marc Marquez na čtvrtém místě se svými 192 body na tom není vůbec špatně.

Co se týče nadcházejících závodů, čekají nás ještě následující:

  • 1. září – Velká cena Španělska (Aragon)
  • 8. září – Velká cena San Marina (Misano)
  • 22. září – Velká cena Kazachstánu (Almaty)
  • 29. září – Velká cena Indonésie (Pertamina)
  • 6. října – Velká cena Japonska (Motegi)
  • 20. října – Velká cena Austrálie (Phillip Island)
  • 27. října – Velká cena Thajska (Buriram)
  • 3. listopadu – Velká cena Malajsie (Sepang)
  • 17. listopadu – Velká cena Španělska (Valencie)

Letošní sezóna MotoGP začala už v neděli 10. března a to konkrétně Velkou cenou Kataru. V loňské sezóně se z celkového vítězství v šampionátu radoval Ital Francesco Bagnaia, který je zatím na prvním místě i letos. Poměrně zajímavé je pak to, že na začátku sezónu vedl šampionát Španěl Jorge Martín ze stáje Prima Pramac Racing, který v loňském ročníku skončil druhý a který je druhý i nyní poté, co jej předběhl právě Bagnaia coby obhájce loňského triumfu. Jak vše dopadne se rozhodne nejpozději 17. listopadu ve španělské Valencii.

Kde sledovat MotoGP

Pokud chcete sledovat MotoGP, máte několik různých možností, jak tak učinit. Závody lze sledovat například na TV Tipsport a to velmi jednoduše. Stačí se totiž na Tipsport zaregistrovat a následně si v živých přenosech vybrat přesně to, co vás zajímá – tedy ve vašem případě MotoGP. Živých přenosů však nabízí Tipsport daleko víc a vy si tak máte rozhodně z čeho vybírat. Podobnou možnost nabízí sázková kancelář Chance, kde se taktéž stačí jen zaregistrovat a následně si z jejích živých přenosů vyberete to, na co máte zrovna chuť. 

Nechcete-li využít možnost sledování skrze sázkovou kancelář, sáhnout lze po oficiálním Pay Per View, které si můžete pořídit přímo na oficiálních stránkách motogp.com. Možná nejzajímavější možností pro českého diváka je nicméně využití streamovací služby Voyo, která vám kromě MotoGP odemkne i brány NHL, NBA, KSW či spousty fotbalových přenosů. V televizi pak naladíte MotoGP na kanále Nova Sport 6, který naleznete třeba v nabídce Telly, Skylinku, ale taktéž O2 TV či Vodafone TV. 

Dnes nejčtenější

.