Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud právě sháníte nová sluchátka, máme pro vás tip na akci, která vás dost možná nadchne. Díky naší spolupráci s obchodem Mobil Pohotovost vám totiž můžeme nabídnout exkluzivní slevový kód na skvělá sluchátka JBL Wave Buds, která může 20 nejrychlejších z vás získat o 499 Kč levněji.

image

Užijte si vynikající zvuk kdekoliv. Sluchátka JBL Wave Buds nabízejí basy, které opravdu pocítíte, a celkovou výdrž baterie až 32 hodin. Uzavřený design se špunty zajišťuje bezpečné a pohodlné nošení, navíc jsou odolná vůči prachu i vodě, takže jsou ideální pro každodenní používání. Bez ohledu na to, zda se pohybujete po městě nebo odpočíváte na pláži, můžete se spolehnout na křišťálově čisté hands-free hovory. Díky technologii Smart Ambient budete mít vždy přehled o svém okolí. Když potřebujete rychle doplnit energii, funkce rychlého nabíjení vám po pouhých 10 minutách nabíjení poskytne další 2 hodiny poslechu.

Běžná cena sluchátek JBL Wave Buds je 1489 Kč. Díky exkluzivnímu slevovému kódu lsa jsou však k dostání jen za 990 Kč. Ale pozor, slevový kód je k dispozici jen pro 20 nejrychlejších z vás. S nákupem tedy rozhodně neotálejte!

Sluchátka JBL Wave Buds lze zakoupit zde

image-1

Dnes nejčtenější

.