Zavřít reklamu

Jak v Safari na iPhonu kopírovat objekta z fotografií? Díky chytré funkci kopírování objektu, která je na iPhonech k dispozici již od iOS 16, je pro uživatele hračkou izolovat a kopírovat hlavní motivy z fotografií na webu. Náš podrobný návod vám ukáže, jak na to, ať už chcete uložit obrázek pro inspiraci, sdílet ho s přáteli nebo ho použít ve své práci.

Narazili jste při procházení webu na fotografii, která vás zaujala, ať už se jedná o inspirativní portrét, roztomilé štěně nebo zajímavý detail? S prohlížečem Safari na iPhonu už nemusíte pracně stahovat celou fotografii, abyste získali pouze požadovaný objekt. Díky chytré funkci „Kopírovat hlavní motiv“ si snadno a rychle uložíte jen to, co potřebujete.

Jak v Safari na iPhonu kopírovat objekty z fotografií

Pokud chcete v Safari na iPhonu kopírovat objekty z fotografií, postupujte podle tohoto návodu.

Jak na to:

  • V prohlížeči Safari na iPhonu otevřete webovou stránku s fotografií, ze které chcete objekt zkopírovat.
  • Na fotografii klepněte a podržte prst, dokud se nezobrazí menu.
  • V menu vyberte možnost Zkopírovat hlavní motiv.
  • Zkopírovaný objekt můžete vložit kamkoli, kam chcete, například do Zpráv, Poznámek, Mailu nebo do jiné aplikace, která podporuje vkládání obrázků.

Kopírování objektů z fotografií v Safari na iPhonu je užitečná funkce, která šetří čas a usnadňuje práci s obrázky na webu. Díky této chytré inovaci máte po ruce jen to, co potřebujete, ať už se jedná o inspiraci, sdílení s přáteli nebo práci s detaily.

Dnes nejčtenější

.