Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Není tomu tak dávno, co Apple světu odhalil zbrusu nová sluchátka Beats Solo Buds. A jelikož vstupují nyní do prodeje, zřejmě vás příliš nepřekvapí, že je lze již předobjednat i u oblíbeného prodeje Mobil Pohotovost. Právě ten totiž novinku již zalistoval a nyní nabízí její předobjednání.

Beats Solo Buds lze předobjednat zde

Hlavním lákadlem těchto sluchátek má být až 18hodinová výdrž baterie bez nabíjecího pouzdra či nabíjecí pouzdro miniaturních rozměrů. Právě výdrž baterie je přitom zcela unikátní – žádná jiná špuntová či pecková sluchátka od Applu totiž podobné hodnoty nenabízí. Je tu však jedno velké „ale“. Pouzdro totiž nenabízí baterii, takže jakmile se sluchátka vybijí, je třeba je připojit k elektrické síti a nabít je přesně tak, jako když nabíjíte třeba telefon. 

Jedná se o klasická špuntová sluchátka vyznačující se dle Applu vlastní akustickou architekturou a ergonomickým designem se čtyřmi možnostmi velikosti ušních koncovek pro přesné uchycení. Není zde sice k dispozici ANC, zato však samozřejmě vzhledem ke konstrukci nechybí pasivní izolace okolního zvuku, která by měla poslechový komfort solidně zvýšit. Další zajímavosti je speciálně navržený mikrofon, který by měl díky pokročilým algoritmům skvěle eliminovat šum a tím zlepšovat kvalitu hovorů. 

Jak již bylo zmíněno výše, poměrně unikátně je zde řešeno nabíjení, které sice probíhá přes pouzdro, avšak to je jen jakýmsi „zprostředkovatelem“ energie a nikoliv baterií pro nabíjení. Kromě elektrické sítě lze nicméně sluchátka nabít přes USB-C třeba i přes iPhone 15 s tím, že díky podpoře rychlonabíjení je lze nabít za 5 minut na hodinu poslechu. 

Mezi další vychytávky sluchátek patří vlastní čipová platforma Beats, která zajišťuje skvělou kompatibilitu jak s iOS, tak i Androidem s tím, že zde nechybí podpora Apple Find My či Android Find My Device. Potěší i konfigurovatelné tlačítko „B“ na boku každého sluchátka, na které si lze nastavit například přijímání hovorů, hlasového asistenta a tak podobně. 

Sluchátka lze předobjednat ve čtyřech barvách – konkrétně v Matte Black, Storm Grey, Arctic Purple a Transparent Red. Nevládnete-li angličtinou, vězte, že se můžete těšit na černá, šedá, fialová a červená průhledná. Důležité je rovněž dodat, že spolu s příchodem nových Beats Solo Buds končí Apple s výrobou Beats Studio Buds, takže pokud jste si právě na tato sluchátka brousili zuby, máte bohužel smůlu. 

Beats Solo Buds lze předobjednat zde

Dnes nejčtenější

.