Zavřít reklamu

Zdá se, že se pondělní vydání iOS 17.3 neobešlo mezi jablíčkáři s problémy. Někteří totiž na sociálních sítích hlásí, že se jim doposud update nepodařil nainstalovat, jelikož jim při pokusech o instalaci neustále vyskakuje hláška informující o tom, že aktualizaci nelze ověřit. Zdá se však, že řešení tohoto problému není tak složité, jak se možná leckdo obával. 

Přestože je nemožnost jednoduše nainstalovat update jistě nepříjemná (tím spíš, když nepomůže například restart telefonu a další podobné tipy), zdá se, že k vypořádání se s touto chybou stačí relativně málo. Spousta uživatelů se shoduje na tom, že aby u nich update proběhl, stačilo jít do Nastavení – Obecné – Úložiště: iPhone a zde sjet úplně dolů, kde uvidí staženou aktualizaci iOS 17.3. Tu je následně z telefonu třeba smazat, následně jej restartovat a poté provést celý aktualizační proces znovu – tedy navštívit Nastavení – Obecné – Aktualizace softwaru. Po tomto „kolečku“ by již vše mělo proběhnout hladce. 

Ačkoliv se Apple k celému problému zatím nevyjádřil a je dost dobře možné, že ani nevyjádří, zdá se, že se chyba týká jen uživatelů, kteří se update snažili stáhnout hned po jeho vydání a z nějakého důvodu se jim stáhl poškozený soubor. Naštěstí jej však iPhone odmítl nainstalovat, díky čemuž tak tito uživatelé dostali de facto druhou šanci. Přeci jen, přeinstalovat celý iPhone je podstatně delší operace než jen dvakrát stáhnout jeden update. 

Dnes nejčtenější

.