Zavřít reklamu

Class Timetable

Rozvrh nás provází od základní až na vysokou školu. Abyste se neztratili ve všech hodinách, zkouškách, termínech a úkolech, můžete vše potřebné zaznamenávat do multiplatformní aplikace Class Timetable. Aplikace nabízí také podporu pro widgety, v prémiové verzi si můžete aktivovat upozornění na hodiny, připomínky úkolů nebo třeba export rozvrhu.

Aplikaci Class Timetable stáhnete bezplatně zde.

Google Keep

Google Keep je bezplatná, multiplatformní, funkcemi nabitá aplikace pro pořizování záznamů, poznámek, úkolů, okamžitých nápadů a dalšího obsahu. Můžete zde tvořit seznamy, zápisky, přidávat obrázky a spoustu dalšího. Aplikace je k dispozici pro všechna Apple zařízení, využívat ji můžete i v rozhraní webového prohlížeče.

Aplikaci Google Keep stáhnete bezplatně zde.

Forest: Focus for Productivity

Soustředit se dá někdy pořádnou práci. Se soustředěním nejen na učení vám může skvěle pomoci aplikace Forest: Focus for Productivity. Kromě toho, že si v ní můžete nastavit úseky pro práci střídané s přestávkami, si můžete také nastavit, do jaké míry vám Focus odepře přístup k obsahu, který by vás potenciálně mohl rozptylovat. Za vaši snahu vás Focus odmění vaším vlastním virtuálním lesíkem.

Aplikaci Forest stáhnete za 99 korun zde.

Microsoft To Do

Se zaznamenáváním, správou a plnění úkolů a dalších seznamů všeho druhu vám nejen při studiu skvěle pomůže také aplikaci Microsoft To Do. Nabízí spoustu skvělých možností zobrazení, podporu widgetů, možnost sdílení seznamů a spolupráce na nich a řadu dalších skvělých funkcí.

Aplikaci Microsoft To Do stáhnete bezplatně zde.

Insight Timer

Škola může být někdy vyčerpávající. Pokud hledáte zdravé a přínosné cesty, jak na chvilku vydechnout a zrelaxovat se, můžete vyzkoušet aplikaci Insight Timer, ve které najdete řízené meditace, lekce, kurzy, ale třeba tkaé nahrávky meditační hudby, relaxačních zvuků a spoustu dalších pomůcek pro vaši duševní pohodu.

Aplikaci Insight Timer stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.