Zavřít reklamu

Včera večer jsme vás na našem magazínu informovali o tom, že iPhony 15 Pro dorazí podle nejnovějších informací ve čtyřech barevných variantách – konkrétně bílé, světle šedé, tmavě modré a černé. Apple tedy ze své nabídky vyřadí dosavadní fialovou a zlatou, přičemž zejména zaříznutí druhé barevné varianty je do jisté míry překvapením. Ačkoliv si na oficiální odhalení nových odstínů budeme samozřejmě muset ještě počkat, po internetu začaly kolovat fotky USB-C portů přesně v těch barvách, o kterých se začalo včera v souvislosti s iPhony 15 Pro hovořit. Je tedy pravděpodobné, že si můžeme nové barvičky chystaných iPhonů Pro prohlédnout již nyní právě skrze konektory.

Na světlo světa se zatím dostaly bohužel jen tři barvy ze čtyř chystaných pro řadu Pro. Na prvním snímku v galerii můžete vidět světle šedou verzi, na druhém snímku tmavě modrou a na třetím pak černou. Chybí tedy bílá barevná varianta určená pro poslední model, avšak vzhledem k tomu, že se tato verze iPhonu v posledních letech prakticky nezměnila, je zřejmě každému víceméně jasné, jak bude vypadat. Pokud se pak ptáte na to, kde je tmavě červená, o které se v minulosti v souvislosti s iPhony 15 Pro hovořilo, tu měl Apple údajně zrušit kvůli problémům s výrobou a následnými špatnými výsledky z hlediska odolnosti. U modré však tyto problémy neměl a tak se jí měl rozhodnout nasadit coby náhradu. A co vy, jste s novými barvami spokojeni?

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.