Zavřít reklamu

Zdá se, že letošek by mohl být nakonec na Apple sluchátka poměrně bohatý. Již za pár týdnů se totiž očekává představení nové generace náhlavních sluchátek Beats a jak před pár hodinami prozradil velmi dobře informovaný reportér Mark Gurman z Bloombergu, blíží se rovněž uvedení nových AirPods Pro. Jedním dechem je však třeba dodat, že o „novosti“ by se zde dalo poměrně dost polemizovat. 

Zdroje Gurmana tvrdí, že na letošní podzim má Apple konkrétně připravenou revidovanou verzi AirPods Pro 2. generace, která se však má od první generace lišit zřejmě jen nabíjecím pouzdrem. To by totiž již nemělo disponovat Lightning konektorem, ale USB-C, aby bylo možné sluchátka nabíjet stejným typem kabelu jako nové iPhony 15 (Pro), jelikož i ty se mají USB-C konečně dočkat. Bohužel, výměna Lightningu za USB-C bude zároveň dle všeho jediným „hmatatelným“ upgradem těchto sluchátek. Pár změn se sice zřejmě odehraje i pod kapotou, avšak měly by být nasazeny primárně kvůli zjednodušení výroby a snížení nákladů, než kvůli zkvalitnění sluchátek. Na plnohodnotnou novou generaci si tedy budeme muset počkat nejméně do příštího roku. Co by vás u ní nejvíce potěšilo?  

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.