Zavřít reklamu

Apple je známý tím, že u svých iPhonů míchá rok co rok jejich barvami. Většinu z nich sice nechává beze změny, maximálně je pak pozmění jen velmi málo, jednu či dvě barevné varianty zcela vyřadí ze své nabídky a nahradí je jinou, exkluzivní pro daný rok. V případě řady Pro bychom se pak měli letos rozloučit s tmavě fialovým modelem, který nahradil předešlou světle modrou. Jak se však nyní zdá, dřívější spekulace o nové barevné variantě pro letošek byly mylné.

V předešlých týdnech se v souvislosti s iPhony 15 Pro intenzivně hovořilo o příchodu tmavě červené, která měla být prodávána coby (PRODUCT)RED varianta, takže by část peněz z prodejů šla fondu pro boj proti AIDS. Před pár hodinami však na svůj twitterový účet napsal velmi přesný leaker Unknownz21 konkrétně to, že se čtyřmi barevnými variantami se u iPhonů 15 Pro sice i nadále počítá, avšak ani jedna z nich nebude červená. Spekulace okolo nové barvy řady 15 Pro se tedy mohou nyní opět rozjet naplno, byť ve skrytu duše doufáme spíš v to, že se zprávy leakera nakonec ukáží jako nepravé. Minimálně podle reakcí na sociálních sítích se totiž zdá, že tmavě červené iPhony 15 Pro by u jablíčkářů velmi zabodovaly a že se na ně tedy lidé už i těšily.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.