Zavřít reklamu

Léto se kvapem blíží. Pokud ladíte plavkovou formu, možná se vám bude hodit pomocník v podobě chytré váhy Niceboy ION Smart Scale. Ta láká na nízkou cenu a zajímavé technické specifikace. Pojďme se na ni podívat podrobněji.

Obsah balení a technické specifikace

Prvně samozřejmě mrkneme do krabice. Ta je po designové stránce velmi povedená a razí barevnou kombinaci světlemodré a bílé. Na krabici narazíte na design produktu, QR kód pro stažení aplikace a pouze narážku na technické specifikace. Váha je velmi dobře zabalena. V krabici její okraje kryje polystyrén. Stejně tak je polystyrénem kryta horní část zařízení. V krabici naleznete kromě váhy taktéž manuál. Nyní se ale pojďme podívat na technické specifikace. Niceboy ION Smart Scale je digitální diagnostická osobní váha s nosností až 180 kilogramů a s Bluetooth. Kromě hmotnosti dokáže váha analyzovat dalších 11 parametrů, přičemž tak umí díky pokročilé metodě bioelektrické impedance (BIA). O konkrétních parametrech si řekneme později. Váha má rozměry 30 x 30 cm a LED displej o velikosti 60mm x 31mm, jenž vám bude zobrazovat hmotnost až na dvě desetinná místa. Aby bylo váhu možné používat, je třeba tří AAA baterií, které nejsou součástí balení.

Design produktu a aplikace

Podíváte-li se na váhu, na první pohled se jedná o klasické zařízení. Horní část je kryta sklem a naleznete na ní kromě displeje taktéž logo společnosti. Na spodní části se nacházejí čtyři nožičky, jež jsou trošku uvolněné a přizpůsobí se tak každému povrchu. Abyste mohli využívat plný potenciál této váhy, je třeba stáhnou aplikaci Niceboy ION. Po jednoduché registraci, kde navolíte jméno, váhu, hmotnost, pohlaví a věk se ihned dostanete do menu. V aplikaci lze mít u váhy až 8 účtů. Snadno se tedy lze motivovat v rámci rodiny či přátel. Jamile si stoupnete na váhu, po změření hmotnosti začne skenování, je tedy třeba pár sekund na váze setrvat. Následně na hlavní stránce v aplikaci uvidíte hmotnost, BMI, procento tělesného tuku a také hmotnost svalů. Po kliknutí na tabulku ale získáte daleko podrobnější údaje. Jsou jimi index tělesného tuku, hmotnost tělesného tuku, úroveň obezity, ideální hmotnost vzhledem k vašim proporcím, index viscelárního tuku, hmotnost těla bez tuku, objem vody ve vašem těle, hmotnost kostí, procento bílkovin, bazální rychlost metabolismu, metabolický věk a celkové skóre. Lepší obrázek si uděláte při pohledu do galerie na boku tohoto odstavce.

Vlastní používání

Na používání této váhy v podstatě není co popisovat a nejvíce vaší pozornosti bude směřovat do aplikace. Ta je samozřejmě v češtině a naprosto přehledná. Je nutné ovšem dodat, že se jedná o váhu za 899 korun, a naměřená data tak nemůžete brát jako slovo Boží. Pro orientační hodnoty vašeho „progressu“ je toto zařízení více než dostačující. Ocenit lze zejména možnost vytvořit více profilů a rychlost měření, neboť pro správné naskenování vašich údajů postačí zhruba 4 sekundy. Jedinou nevýhodou je nutnost pořídit si baterie. Jinak je váha skutečně spolehlivá.

Resumé

Závěrem si položte otázku, zda toužíte po chytré váze a zajímají vás údaje o vašem těle. Pokud tomu tak je, můžete se zkusit dostat do formy s váhou Niceboy ION Smart Scale. Její cena je pouze 899 korun.

Chytrou váhu Niceboy zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.