Zavřít reklamu

Jen u představení nové generace menšího iMacu letos nezůstane. Apple má totiž v rukávu i další počítače Mac, které chce v průběhu letoška představit, přičemž hned dva dlouho očekávané kousky jsou dle všeho již na spadnutí. Řeč je konkrétně o nových 14” a 16” MacBoocích Pro, které v jeho nabídce nahradí – ať už částečně nebo úplně – stroje s čipy Intel. Jejich příchod nyní potvrdil i samotný Apple. 

V databázi Eurasijské ekonomické komise, do které musí být zaregistrovány veškeré elektronické produkty disponující jakýmkoliv typem šifrování, se před pár hodinami objevily nové přenosné počítače Mac poháněné operačním systémem macOS Monterey, které jsou označovány jako A2442 a A2486. A jelikož se nová generace jiného přenosného počítače Applu – tedy MacBooku Air – očekává až v příštím roce, nemůže se za těmito produkty skrývat nic jiného než právě chystané MacBooky Pro. 

Kdy přesně novinky dorazí je v tuto chvíli předčasné předpovídat, jelikož má Apple na jejich odhalení velmi široké časové okno začínající de facto na začátku září a končící na konci listopadu. Čím dál více zdrojů se ale shoduje na tom, že by se tak mělo stát už v září spolu s novou generací iPhonů, což je pravděpodobně i s ohledem právě na čerstvou registraci. Plány Applu se ale mohou samozřejmě ještě jakkoliv změnit a představení může být proho klidně ještě odloženo. 

Dnes nejčtenější

.