Zavřít reklamu

Komerční sdělení: iPhony se vyznačují svým prvotřídním designem, skvělým softwarem, a ještě lepším výkonem. Zároveň se ale nejedná o úplně levný produkt, a proto je vhodné jej chránit prostřednictvím krytu. Na dnešním trhu dokážeme najít stovky nejrůznějších produktů, které se od sebe liší designem, použitým materiálem a podobně. Co ale kryt vyrobený z kůže z lososa? Přesně na tohle se zaměřil dánský výrobce Njorð, který tak dokázal ohromit svět.

Njord_Landing_Page_CZ_banner

Kůže z lososa se oproti té hovězí, se kterou se můžeme setkat prakticky nejčastěji, liší v několika různých ohledech. Hlavní dominantou bezesporu je, že je 5x – 6x odolnější a pevnější. To ve finále dává vcelku smysl. Losos je totiž poměrně aktivní rybou, která potřebuje být chráněna před nejrůznějšími situacemi. Tyto unikáty jsou navíc vyráběny s důrazem na ekologii a udržitelnost. Na přiložených snímcích si ještě můžete povšimnout poměrně zvláštní struktury. Právě ta je tím hlavním, co odlišuje kryty Njorð od konkurence a stará se o maximální odolnost. Skvělou zprávou je, že i přesto nemá produkt žádné problémy s bezdrátovým nabíjením ani MagSafe, což potvrzují spokojení zákazníci.

Stojí to za to?

Kvalita, udržitelnost a prvotřídní design.

Prémiové kryty Njorð se na první pohled vyznačují jedinečným stylem, přičemž zároveň nabízí komfort a prvotřídní odolnost pro váš iPhone. To ostatně prokazují i testy Military standardu 810G při pádu ze dvou metrů. Pravdou je, že stejnou certifikaci nabízí i levnější kryty. Má to ale háček. Problémem totiž je, že tyto modely jsou podstatně tlustší a těžší, jelikož nedosahují vlastností, které nabízí jedině kůže z lososa. Vnitřní část dánských krytů je poté tvořena ze semiše, díky čemuž se má iPhone jako v bavlnce. Dokonalým zpestřením je i krátký popis severské mytologie a původu krytů Njorð. Potěšit pak dokáže i exkluzivní balení.

V nadcházejících měsících by navíc výrobce měl představit exkluzivní pouzdra pro AirPods Pro a Apple Pencil a dočkat bychom se měli i unikátních řemínků pro Apple Watch.

Prémiové kryty Njorð zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.