Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jablečné produkty jsou již od nepaměti označovány za prémiové a většina lidí si je spojuje především s jejich spolehlivostí. Tento fakt dokazují tisícovky spokojených uživatelů, kteří by na svá zařízení s logem nakousnutého jablka nedali dopustit. Pokud tedy nyní uvažujete o pořízení nového Apple produktu, máme tady pro vás skvělý tip.

iWant totiž nyní přichází se skvělou kampaní, která nese název „Pracuj, studuj, bav se“, a značně vám usnadní pořízení vašeho vysněného produktu. Aktuálně si totiž můžete zakoupit vybrané zboží na splátky s nulovým navýšením, přičemž určitě oceníte fakt, že si splátky můžete odložit až o dva měsíce. Za zmínku také určitě stojí doprava zdarma a expresní doprava, kterou ocení hlavně obyvatelé Prahy. Pokud preferujete osobní převzetí, můžete jej provést výdejním místě na adrese Politických vězňů 13, Praha 1. Jaké produkty by se vám ale mohly hodit?

Synonymem spolehlivosti jsou jablečné notebooky, které nabízí dlouhou výdrž baterie a extrémní výkon. Zde se vám nabízí hned dva modely, MacBook Air a MacBook Pro. Pokud potřebujete zařízení, jež vám poskytne podporu doslova po celý den, pak je MacBook Air určen přímo pro vás. Tento model vás totiž oslní tenkým a lehkým tělem a především pak extrémní výdrží baterie. Pokud se ale věnujete spíše náročnější práci a potřebujete výkonnější zařízení, váš výběr by měl směřovat k Macbooku Pro.

iWant Pracuj studuj bav se

Pro studenty nebo jen tak pro zábavu jsou tu iPady, přenosná zařízení s dokonalým jasným displejem a podporou jablečného příslušenství. iPady vás při studiu rozhodně nenechají ve štychu. V nabídce kromě nich najdete ještě další vychytávky, které vám zpříjemní nejen studentské dny. Pokud si navíc zakoupíte nový produkt z dílny Applu, získáte k němu streamovací službu Apple TV+ na rok zcela zdarma.

Nevíte, jaké zařízení zvolit nebo se jen potřebujete na něco zeptat? Využijte iWant online chat, na kterém jsou pro vás k dispozici odborníci z oboru ochotní zodpovědět každý váš dotaz.

Dnes nejčtenější

.