Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud jste si v minulosti pořídili notebook, který nepocházel z českého trhu, pravděpodobně vám na něm chybí klasická česká klávesnice. Tím je myšleno například rozložení horní řady, kde se v našich končinách objevují písmena s háčky. Tento problém lze poměrně snadno vyřešit skrze takzvané nálepky, které však sužuje jeden problém. Jejich životnost je totiž značně omezena. Tyto samolepky se vám po nějaké době slupnou a vy se dostanete do bodu, v kterém jste byli na počátku. Věděli jste ale o tom, že si můžete klávesnici nechat bezpečně předělat do lokální podoby pomocí laserového gravírování, které je esteticky hezčí a především trvanlivé?

Jak to funguje?

Celý proces předělání je naprosto jednoduchý a zcela bezpečný. Takovéto předělání je možné pouze u podsvícených klávesnic, kdy laser odstraní vrchní černou vrstvu a tím písmeno svítí stejně jako originál. Díky osvědčenému postupu a kvalitnímu laseru tak nepřijdete o populární podsvícení a vše bude fungovat, jak má. Společnost KAVALÍR vám takto dokáže dodělat například českou či slovenskou lokalizaci, která vás vyjde na 990 Kč. Pokud byste ale měli zájem například o azbuku, ani ta nebude problémem a její cena činí 1 490 Kč.

Samotné gravírování je navíc bezkontaktní, tudíž nijak nemůže poškodit vaše zařízení. Jestliže máte zájem o vytvoření speciálního znaku nebo textu, i v tom vám společnost vcelku půjde naproti. Vše se odvíjí od vzájemné domluvy, během které se dá dohodnout na všech vašich požadavcích.

Jak dlouho gravírování trvá?

Během klasického postupu váš notebook zabalíte a pošlete na příslušnou adresu, kde se o gravírování postarají a den po obdržení vaše zařízení ihned expedují. Jestliže ale nemůžete postrádat svůj notebook celý den, můžete jej přímo zanést na pobočku, kde vám během jednoho dne gravírování zpracují a vy si jej tak později ještě ten den vyzvednete. Po telefonické domluvě je navíc možné mít práci hotovou již do jedné hodiny, přičemž cena služby zůstává stále stejná.

Na jaké notebooky se dá laserové gravírování použít?

Tato služba se bohužel nedá využít na všech klávesnicích. Pokud byste o ni měli zájem, budete muset splnit jednu jednoduchou podmínku. Jak již bylo zmíněo v úvodu, laserové gravírování znaků je možné pouze u podsvícených klávesnic, které nabízejí například firmy Apple, Dell, Microsoft a další.

gravirovani-klavesnice-4

Společnost KAVALÍR

Společnost KAVALÍR mimo zmiňovaného laserového gravírování klávesnic funguje jako klasické rytectví s CNC frézami. Díky tomu vám dokáží gravírovat kovové cedule, výrobní štítky, přístrojové panely a zajistí i gravírování na dárky. Firma nadále vyrábí razítka na počkání a vizitky a poradí si také s UV potiskem předmětů a velkoplošným tiskem.

Kontakt

KAVALÍR CZ s.r.o.
Moskevská 659/63 (uvnitř v areálu)
101 00 Praha 10 – Vršovice

tel.: 602 263 323
www.kavalir.cz | info@kavalir.cz | Facebook

Dnes nejčtenější

.