Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Alto’s Odyssey

Ve hře Alto’s Odyssey se vžijete do role hlavního hrdiny, které se jmenuje Alto. Cílem této hry je prozkoumávat nejrůznější oblasti světa, což budete provádět s kamarády od samotného Alta, přičemž na vás čeká spousta tajemství. Ty budete muset následně rozluštit a vyřešit tak zmiňované tajemství vaší země.

Infamous Machine

Toužili jste někdy po tom zažít cestování časem? Pokud ano, možná by vás mohla bavit hra Infamous Machine, ve které se zhostíte role Kevina. Ten je asistentem vědce, který sestrojil stroj času, avšak společnost se mu za to vysmála. Z tohoto důvodu se odhodlal cestovat časem zpět a krást známým vědcům jejich úspěšné teorie.

Piano Kit – Piano Chords

Jestliže se věnujete hře na klavír či piano, možná byste ocenili aplikaci Piano Kit – Piano Chords. Tato appka vám totiž kdykoliv zobrazí správné uchopení všech nejpoužívanějších akordů, a to přímo na vašem zařízení s operačním systémem iOS a iPadOS.

Causality

Ve hře Causality bude vaším hlavním úkolem řešit různé úkoly, přičemž budete disponovat schopností manipulovat s časem. Díky tomu můžete změnit jakýkoliv sled událostí ve váš prospěch. Příběh hry se odehrává na cizí planetě, kde musíte pomoci astronautům uniknout ze spárů mimozemšťanů.

Minigore – GameClub

Hledáte nějakou střílečku pro váš iPhone či iPad, která vás zabaví při nadcházejících dlouhých zimních večerech? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Minigore – GameClub. V té budete hrát za muže, který se jmenuje John Gore a vaším hlavním úkolem bude vypořádat se s nekončící hordou nepřátel.

A Bleaker Predicklement

Ve hře A Bleaker Predicklement se přesunete zpět do roku 1884, a to konkrétně do éry viktoriánského Londýna. Ocitnete se v roli detektiva, který musí vyřešit sérii vražd a nejrůznějších hádanek, přičemž v závěru příběhu vás čeká odhalení tajemného vraha.

Tower of Fortune

Jestliže byste si rádi zahráli nějaké RPG na vašem zařízení s operačním systémem iOS, rozhodně byste se měli přinejmenším podívat na hru Tower of Fortune. V té se zhostíte role hrdiny, který však již svou dobrodružnou dráhu zavěsil na hřebík a žije v míru se svou dcerou – tedy až do doby, dokud ji neunese tajemná síla. Zvládnete ji získat zpět a zachránit ji?

Dnes nejčtenější

.