Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Leden je již tradičně plný různých povánočních výprodejů, ve kterých se dá mnoho produktů sehnat s výraznými slevami. Těmi se rozhodl své zákazníky potěšit i náš partner Mobil Pohotovost, který do výprodeje umístil celou řadu parádních produktů za ceny, o kterých byste si mohli ještě před pár měsíci nechat jen zdát. Přestože se již pomalu blíží do finiše, stále můžete vybírat ze skutečně zajímavých věcí. 

Pokud máte problém s nestále vybitým iPhonem, vyřešte jej jednoduše powerbankou Xiaomi Power Bank Portable 2C, která nabízí 20000 mAh akumulátor spolu se dvěma USB výstupy, díky kterým můžete dobíjet dvě zařízení naráz. Její cena padla z 999 korun na parádních 549 korun. 

Pokud vás už nebaví chodit, pořiďte si elektrickou koloběžku Xiaomi Mi Electric Scooter. Její detailnější popis si můžete přečíst v naší recenzi přímo zde. Ve stručnosti se však dá tato koloběžka popsat jako spolehlivý parťák, který vás dopraví prakticky všude rychle a bezpečně. Cena koloběžky padla z původních 11 990 korun na 10 490 korun. 

Na své si přijdou i milovníci chytrých domácnosti. Do výprodeje se totiž dostala i čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifler 2S, kterou nyní seženete za 3 790 korun místo původních 4 490 korun. Jejím pořízením si zajistíte ve své domácnosti prvotřídní vzduch bez nečistot, které se mohou neblaze podepsat na vašem zdraví. 

Ke zdraví patří ale krom čistého vzduchu i dostatek pohybu. Ten můžete sledovat třeba přes fitness náramky z dílny Xiaomi – konkrétně Mi Band 2Mi Band 3. Zatímco cena prvního jmenovaného spadla ze 790 korun na 479 korun, cena druhého padla ze 990 koruna na 749 korun. A co že vlastně tyto náramky umí? Skoro všechno. Pomohou vám jak se sledováním vaší aktivity (kroky), tak se sledováním vaší tepové frekvence, výdejem kalorií či vás dokonce upozorní na příchozí hovory, zprávy a jiná oznámení. 

Ve výprodeji na Mobil Pohotovost se toho ale objevilo mnohem více. Určitě tedy neváhejte a detailně si jej prohlédněte. Slevy, které se v něm objevují, se totiž znovu jen tak neobjeví. 

2-51497-1120_xxx_vyprodej-1
iPhone 8 Plus napis FB

Dnes nejčtenější

.