Zavřít reklamu

Podzim by měl být na nové produkty a upgrady těch stávajících opravdu bohatý. Krom nových iPhonů, iPadů či Apple Watch by měl totiž dorazit i nástupce MacBooku Air a podle všeho i upgradovaný 12” MacBook, který se nejspíš dočká vylepšení ve formě nových procesorů. A právě upgrade 12” MacBooků nepřímo potvrdil jeden z jeho prodejců.

V minulosti se již několikrát stalo, že před vydáním nové verze produktu Apple doprodával zásoby verze staré, což s sebou samozřejmě čas od času přineslo i jeho chvilkovou nedostupnost. Přesně taková situace nyní nastala u amerického Best Buy, který jablečné produkty prodává. Pokud byste v něm totiž chtěli 12” MacBook zakoupit, budete si moc vybrat z omezené nabídky jak po stránce barev, tak i hardwarové výbavy. A jelikož je vcelku nepravděpodobné, že by si prodejní velikán Best Buy nedokázal zajistit dostatek všech typů MacBooků pro své zákazníky, je velmi pravděpodobné, že se Apple skutečně rozhodl pomalu doprodat přes maloobchodníky zásoby starých modelů, aby mohl následně dodat modely nové. 

MacBook se už brzy dočká nástupce.

Je vcelku zajímavé, že s podobnou věcí jsme se setkali již v červnu před WWDC, kdy bylo mnoho MacBooků Pro na oficiálním webu Applu nedostupných. Po pár dnech se však situace změnila a Apple chybějící kusy opět naskladnil, respektive výrazně zkrátil dobu dodání. Nicméně za několik týdnů vylepšené MacBooky Pro skutečně dorazily. Je tedy možné, že Apple skutečně zprvu plánoval jejich uvolnění na WWDC, nicméně mu v tom zdržení nejasného původu zabránilo. Pokud tedy nyní přemýšlíte nad nákupem nového 12″ MacBooku, doporučujeme ještě chvíli počkat. Pokud to totiž měsíc vydržíte, nejspíš dostanete stroj s o poznání lepším procesorem.

12palcovy Macbook 2017 FB

Dnes nejčtenější

.