Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

AirDisk Pro
AirDisk Pro vám umožňuje skladovat, prohlížet a spravovat soubory na vašem iPhonu, iPadu a iPodu touch. K AirDisku se můžete připojit z Macu nebo PC přes Wi-Fi připojení.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“59Kč“]
Sketch Me! promění vaše fotografie v kreslený či komiksový obrázek během jednoho kliknutí. Aplikace nabízí 19 efektů a možnost sdílet s vašimi přáteli prostřednictvím Facebooku, Twitteru, Flickeru, Tumblru či emailu.

[appbox appstore id592986685 oldprice=“59Kč“]

Blink
Aplikace Blink vám umožní pořizovat skvělé fotografie a nabízí spoustu nástrojů pro jejich úpravy. Využijte širokou nabídku rámečků, filtrů, přidávání textu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1182856129 oldprice=“149Kč“]

Wallpaper Generator
Měníte rádi a často tapety na ploše svého iPhonu? Přestává vás vaše tapeta vždycky brzy bavit? Aplikace Wallpaper Generator vám spolehlivě vygeneruje pokaždé jinou, krásnou barevnou tapetu, která vás určitě potěší.

[appbox appstore id1326668181 oldprice=“29Kč“]

Easy Translation
Easy Translation je velmi snadno použitelným překladačem pro uživatele iPhonu a iPadu. Podporuje okolo 32 jazyků a nabízí ten nejlepší možný překlad vašeho textu. Pozor, český i slovenský jazyk jsou podporovány.

[appbox appstore id590425173 oldprice=“119Kč“]

Gif Me
Skvělá aplikace na vytváření a sdílení krátkých videí ve formě GIFu či MP4. Aplikace také nabízí různé filtry, rámečky či možnost psát text do animací. Sdílejte své výtvory na sociálních sítích či je rozesílejte emailem.

 [appbox appstore id992836853 oldprice=“59Kč“]
Výzvy můžou mít nejrůznější podobu. Ta, která je součástí hry Monkey & Bananas pro iOS, spočívá v tom, že se budete pokoušet krást banány. Nepozorovaně. Pokud vás zuřivá Mighty Gorilla chytí při činu, pořádně to odskáče vaše hlava. Troufnete si na krádež banánů?

[appbox appstore id527518198 oldprice=“29Kč“]

Astro Math
Vaše vesmírná loď uvízla v červí díře daleko od planety Země. Teď je na vás, abyste si našli cestu zpět domů hvězdnou soustavou. Nebude to ale úplně jednoduché, protože na každé z vašich zastávek budete muset vyřešit deset matematických úloh.

[appbox appstore id501402856 oldprice=“29Kč“]

ios aplikace apps FB 33

Dnes nejčtenější

.