Zavřít reklamu

Očekávalo by se, že když Samsung Galaxy S8 disponuje nejvýkonnějším procesorem značky Qualcomm, porazí ve srovnávacích testech iPhone 7. Ale ve skutečnosti má sedm měsíců starý iPhone lepší výkon než nově představená vlajková loď Samsungu.

Samozřejmě, není pochyb o tom, že Galaxy S8 je rychlý. Chlubí se osmijádrovým procesorem Snapdragon 835 a rychlejší grafikou Adreno 540.

Určitě vás nepřekvapí, že Galaxy S8 je nejrychlejším smartphonem se systémem Android. Sice je papírově rychlejší než iPhone 7, nicméně skutečnost je trochu jiná. I navzdory tomu, že má iPhone 7 menší počet procesorových jader a pomalejší taktovací frekvenci, zvládá každodenní úkoly lépe než nejnovější vlajková loď jihokorejského výrobce smartphonů. Ve výše uvedeném videu uvidíte, že načítání aplikací, multitasking a dokonce i zpracování 4K videa zvládne poslední model cupertinské společnosti rychleji.

Pokud je tedy pro vás výkon telefonu důležitým parametrem, potom byste měli mít na paměti to, že i když je telefon papírově výkonnější, reálně to tak být nemusí.

Galaxy S8 vs iPhone 7 FB

Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.