Zavřít reklamu

ikona 5887302_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Note-Ify
Note-Ify je snadná a pohodlná aplikace, díky které si můžete organizovat a zapisovat vaše poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a další různé informace. Aplikace nabízí mnoho složek pro lepší shromažďování vašich poznámek. Umožňuje synchronizace přes iCloud, zaheslovat jednotlivé soubory, přiřazovat poznámkám různé barvy, nastavovat si připomínky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id675708914 oldprice=“0,99€“]

Eazy Reminder
Rychlá a snadná cesta k vytváření připomínek – to je Eazy Reminder. Zaznamenávejte si své každodenní úkoly za pomocí svého hlasu. Jednoduché přidávání úkolů a také možnost vybírání různých tónů připomínek.

[appbox appstore id940634950 oldprice=“1,99€“]

iPro Scan
Proměňte své iOS zařízení na přenosný skener za pomocí aplikace iPro Scan. Aplikace nabízí mnoho funkcí (upravení barev, možnost sdílení, detekce okrajů a mnoho dalšího), díky kterým bude skenování hračkou.

[appbox appstore id1030970372 oldprice=“0,99€“]

Compass
Compass je velmi užitečným pomocníkem nejen pro cestovatele. Obsahuje, zcela nečekaně, opravdový kompas, který vám ukáže reálnou orientaci zařízení k magnetickému pólu a možnost přepínat mezi pravým a magnetickým severem. Compass dále nabízí mapy (standardní, satelitní apod.), sledování vzdálenosti, kurzu, rychlosti a nadmořské výšky. Součástí aplikace jsou také informace o počasí – teplota, vlhkost a tlak.

[appbox appstore id969861886 oldprice=“2,99€“]

Forgot?
Stává se vám často, že na nějakou věc zapomenete? Hledáte aplikaci, která vám všechno včas připomene? Forgot? je prostou a přehlednou aplikací, která vám bude připomínat věci, které jste si do aplikace poznamenali. Nic víc, nic míň.

[appbox appstore id1135887302 oldprice=“0,99€“]

My Tiny Heroes
Ovládejte své hrdiny a bojujte proti síle temnoty v této inovativní RPG. Země začala být před mnoha lety ovládána orky a dalšími ďábelskými stvořeními. Lidé jsou úplně poslední na žebříčku hierarchie a stále doufají v lepší časy a na někoho, kdo je zachrání. Přijďte to vyzkoušet, třeba čekají právě na vás – osvoboďte lidi od tyranie orků. Buďte hrdina!

[appbox appstore id962326014 oldprice=“0,99€“]

Flick Champions
Dostaňte se do sportovní nálady během léta s Flick Champions. Hra nabízí devět klasických zkoušek lidské vytrvalosti – běhání, hod kladivem, jízda na kajaku, oštěp, plážový volejbal, plavání, házená, box a synchronizované plavání. Dokažte  všem, že jste opravdový šampion.

[appbox appstore id536531953 oldprice=“0,99€“]

Gunpowder
Zahrajte si Incendia, což je vyhlášený hrdina, ozbrojený svým důvtipem a soudkem střelného prachu. Váš úkol je zcela jednoduchý, musíte osvobodit městečko ze spárů zlého Grimshawa v této výbušné puzzle hře. Gunpowder nabízí 150 levelů a vy musíte bojovat za pomocí hořících vagónů, zbraní, lustrů, děl, důlních vozíků a řady dalších věcí.

[appbox appstore id868195525 oldprice=“3,99€“]

Dnes nejčtenější

.