Zavřít reklamu

ios-9-siri-iconO tom že je Siri poměrně schopnou společnicí a asistentkou se nemusíme příliš dlouho zmiňovat. Apple jí neustále vylepšuje a aktivně hledá nové možnosti a schopnosti, které by jí mohli naučit. I přes to, že v dnešní době toho zvládá opravdu hodně, jí ale využívá jen málo lidí. Většina se buď stydí s telefonem komunikovat na veřejnosti, nebo nemohou, jelikož asistentka nepodporuje jejich rodný jazyk. Spousta lidí také ale neví, co všechno vlastně Siri umí a s čím vším může svým uživatelům pomoci. Nový web vám přesně s tímto pomůže.

Nový web Hey-Siri.io, který funguje od července, nabízí dokonalý seznam všech možných příkazů, které umí Siri vyřešit nebo na ně jakkoliv reagovat. Celá databáze je rozdělená do několika kategorií a jednotlivých příkazů a dotazů je opravdu přehršel. Jedná se jak o mobilní verzi (iOS) tak o desktopovou (macOS).

Roztřídění je podle kategorií jako například notifikace, převody jednotek, Health Kit, zprávy, kalendář, překlad a tak dále. V každé sekci pak najdete tunu užitečných informací a každý zde narazí na něco, o čem neměl předtím tušení, že to Siri zvládne. Podle informací z webu má databáze 447 různých příkazů, které navíc existují ve více než 1100 variacích. To vše v 35 kategoriích a ve dvou jazycích. Čeština nebo Slovenština již klasicky chybí, Ale třeba se také jednou dočkáme.

Siri iOS

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.