Zavřít reklamu

Když se náš iPhone/iPad zasekne na obrazovce aktivačního zámku iCloudu, musíme zadat správné Apple ID a heslo, abychom mohli iPhone/iPad používat. Když je však iPhone/iPad, který máme, zakoupené zařízení z druhé ruky a předchozího majitele nelze kontaktovat, zcela nám to znemožní iPhone/iPad používat, protože neznáme správné Apple ID a heslo pro odstranění aktivačního zámku iCloud. Nemáme tedy nějaké řešení? To není tento případ. V dnešním článku vám představíme velmi účinný nástroj pro odstranění aktivačního zámku iCloud, kterým je MagFone Activation Unlocker. Pojďme dál.

Představení nástroje MagFone Activation Unlocker

Zobrazuje se na vašem iPhonu/iPadu obrazovka aktivačního zámku s účtem předchozího majitele? Zapomněli jste své Apple ID nebo heslo pro aktivaci iPhonu/iPadu? Nebo obdržíte výzvu, že váš iPhone/iPad nelze aktivovat? jak odblokovat iPhone iCloud? Nemějte obavy. MagFone Activation Unlocker se může hodit v každé situaci a pomůže bezpečně obejít aktivační zámek iCloudu na iPhonu/iPadu.

Jak se zbavit zámku iCloud? MagFone Activation Unlocker je vaše dobré řešení. Proč bychom rádi doporučili MagFone Activation Unlcoker? Protože MagFone Activation Unlcoker je profesionální nástroj pro odstranění aktivačního zámku iCloud, který je zdarma ke stažení a zaručuje bezpečný a rychlý proces odstranění aktivačního zámku, umožňuje odstranění aktivačního zámku iCloud bez Apple ID nebo hesel. Mezitím, jako přední hráč s úspěšnými zkušenostmi v oblasti odemykání iOS, MagFone Activation Unlocker podporuje většinu zařízení iOS s vysokou 90% úspěšností. MagFone Activation Unlocker je jedním z nejlepších softwarů pro odstranění aktivačního zámku iCloud. Pomocí programu MagFone Activation Unlocker můžete aktivační zámek iCloud snadno obejít na několik kliknutí a rozhraní softwaru je uživatelsky přívětivé.

Intro

Skvělé funkce programu MagFone Activation Unlocker

Než vám představíme, jak odstranit aktivační zámek bez předchozího majitele pomocí programu MagFone Activation Unlocker, podívejme se na jeho nejvýkonnější funkce:

  • Odstranění aktivačního zámku iCloudu bez hesla
  • Odstranění předchozího Apple ID z iPhonu bez hesla
  • Vypnutí funkce Find My a zvuku fotoaparátu v zařízení iPhone/iPad/iPod touch
  • Odemknout iPhone/iPad/iPod touch v různých situacích uzamčení iCloudu
  • Kompatibilní se všemi typy verzí iOS od iOS 12.0 

Jak používat MagFone Activation Unlocker?

Jak odstranit aktivační zámek iCloudu bez hesla pomocí nástroje MagFone Activation Unlocker? MagFone Activation Unlocker má snadno použitelné rozhraní, které umožňuje deaktivovat icloud bez hesla v několika jednoduchých krocích. Chcete-li jej používat, stáhněte si a nainstalujte program MagFone Activation Unlocker do počítače PC nebo Mac. Různá zařízení se systémem iOS mají různé kroky odblokování, ale hlavní jsou následující tři kroky. Ve skutečných podrobnostech operace mohou být určité rozdíly, ale nebojte se, rozhraní softwaru MagFone poskytuje přesné pokyny v každém kroku, stačí postupovat podle pokynů v rozhraní.

Krok 1: Spusťte program MagFone Activation Unlocker v počítači, zobrazte podporovaná zařízení iOS a verze iOS spolu s prohlášením o vyloučení odpovědnosti a zkontrolujte, zda je pro vás vše v pořádku. Klikněte na tlačítko Start na domovské stránce softwaru.

Step 1

Krok 2: Pomocí kabelu USB připojte zařízení iOS k počítači. Aby bylo možné odstranit aktivační zámek ze zařízení iOS, začne MagFone stahovat balíček pro útěk z vězení, aby bylo možné zařízení iOS unést. A poté klikněte na tlačítko Start Jailbreak pro jailbreak systému iOS.

Step 2

Krok 3: Po úspěšném jailbreaku zařízení klikněte na tlačítko Start to Remove (Začít odstraňovat) a MagFone Activation Unlocker začne odstraňovat aktivační zámek iCloud ze zařízení iOS. Následně se v rozhraní softwaru zobrazí Removed Successfully (Odstraněno úspěšně), aktivační zámek iCloud na vašem iPhonu/iPadu byl úspěšně odstraněn.

Step 3

Jaká zařízení a verze systému iOS MagFone Activation Unlocker podporuje?

MagFone Activation Unlocker pro Windows/Mac (iOS 12.0 – iOS 18)

iPhone: od iPhone 6 po iPhone X včetně iPhone SE 1

iPad: od iPadu 5. generace (2017) po iPad 7. generace (2019); iPad mini 4 (2015); iPad Air 2 (2014); od 12,9palcového iPadu Pro 1. generace (2015) po 10,5palcový iPad Pro (2017)

iPod touch: iPod touch 6, iPod touch 7

Cena MagFone Activation Unlocker

MagFone Activaiton Unlocker není k dispozici zdarma. Pro přístup k plným funkcím je nutné zakoupit licenční kód. Zde jsou uvedeny ceny různých licenčních verzí:

$24,95 – licence na 1 měsíc, podporuje 1-5 zařízení.

39,95 USD – licence na 1 rok, podporuje 1-5 zařízení.

59,95 USD – doživotní licence, podporuje 1-5 zařízení.

Podtrženo a sečteno

Tento článek představuje hlavně postup, jak odstranit aktivační zámek iCloudu v zařízení iPhone/iPad. Probrali jsme MagFone Activation Unlocker jako nástroj pro odblokování a zkontrolovali jeho funkce a pracovní výsledky, stejně jako kompletní postup, jak odstranit aktivační zámek iCloud pomocí MagFone Activation Unlocker. K obejití aktivačního zámku iCloud můžete samozřejmě použít také DNS, který využívá chyby systému iOS v zařízeních Apple. Je zdarma, ale je vhodný pouze pro velmi staré systémy iOS. Můžeme říci, že MagFone Activation Unlocker je lepší možností, která vám pomůže obejít aktivační zámek iCloud během několika minut snadno a bezpečně.

 

Dnes nejčtenější

.