Zavřít reklamu

The New Sheriff

The New Sheriff je zábavná westernová hra s prvky roguelike, kde se ujmete role nového šerifa s problémy s pamětí. Ve městě, kde jsou běžné loupeže a ticho, budete muset vypátrat bandity, najít jejich vůdce a chránit občany. Jako nový šerif budete muset hlídat město, hledat hledané osoby a eliminovat je, mařit loupeže a vyzývat bosse na souboj. Můžete se vyzbrojit v obchodě, získat odbornou péči od lékaře, navštívit saloon, hrát karty u stolu s podvodníky a mnoho dalšího. The New Sheriff je plná akčních střílečkových prvků, s náhodně generovanými úrovněmi a špetkou štěstí.

The Painting

Hra s názvem The Painting je krátká, emotivní vizuální novela. Hra sleduje příběh truchlícího muže, který znovu prožívá vzpomínky na dávno minulé dny. Je to fascinující průzkum ztráty, prezentovaný upřímně a dynamicky.

Distant

Představte si, že vám byla diagnostikována Alzheimerova choroba. Jak byste viděli svět? Jaké emoce byste zažívali? Jak by vaše příznaky vypadaly? Hra jménem Distant si klade za cíl zodpovědět tyto otázky tím, že vás postaví do pozice člověka s Alzheimerovou chorobou. V této desetiminutové zkušenosti v první osobě zažijete některé z příznaků, kterým čelí lidé s Alzheimerovou chorobou každý den.

Rainy Day

Rainy Day je hra, která vás zavede do malého městečka, kde neustále prší. Hlavním hrdinou je kousek papíru, který každý den po práci využívá deštník k ochraně před všudypřítomným deštěm. Papír opravdu nenávidí déšť. Hra nabízí jedinečný zážitek procházek za deštivých dnů v ručně kresleném světě. Společně s rozkošným hlavním hrdinou budete sledovat, jak se jeho postoj k dešti postupně mění. Váš cíl je čelit dešti a překonat své obavy.

Hydrangea

Vaše milá onemocněla záhadnou nemocí. Naštěstí jste změnili názor na rozchod s ní. Teď jste si ještě blíž. Příliš blízko. Romance/psychologický hororový vizuální román inspirovaný tropejem Hanahaki disease. Ponořte se do romantiky s partnerem, kterého si můžete přizpůsobit. Ale buďte opatrní, protože když se náklonnost změní v posedlost, okvětní lístky lásky vás mohou udusit.

Dnes nejčtenější

.