Zavřít reklamu

Broadcasts

Hledáte aplikaci, která vám zpříjemní poslech internetového rádia a podcastů? Tato elegantní a intuitivní aplikace vám umožňuje vychutnat si širokou škálu audio obsahu z celého světa, ať už se jedná o oblíbené rozhlasové stanice, podcasty, audioknihy nebo i libovolné audio soubory z internetu. V Broadcasts můžete přehrávat internetové rádiové stanice z celého světa a snadno je přidávat do oblíbených pro rychlý přístup, poslouchat podcasty a sledovat jejich nejnovější epizody a mnoho dalšího.

Aplikaci Broadcasts stáhnete zde.

LiveOne

LiveOne, dříve známá jako Slacker, vám otevírá dveře do světa zábavy na míru. Užijte si funkci Create a Station, která vám umožní sestavit si vlastní stanici s hudbou podle vašich preferencí, ať už máte rádi rockové hity, klidné melodie, nebo nejnovější trendy. Kromě vlastních stanic si ale můžete vybrat i z široké nabídky předpřipravených stanic, které uspokojí každý vkus. Nenechte si ujít ani živé vysílání s moderátory, které vám přinese aktuální zprávy, sportovní události a zábavné pořady. LiveOne vám navíc umožňuje vybrat si skladby, které chcete poslouchat, ať už se jedná o nejnovější hity, nebo osvědčenou klasiku.

Aplikaci LiveOne stáhnete zde.

Triode

Triode je komplexní aplikace, která vám nabídne daleko více než jen klasické rádiové stanice. Umožní vám poslouchat hudbu dle vašeho vkusu, ať už preferujete oblíbené hity, relaxační melodie, nebo chcete objevovat nové interprety. Na základě vašich preferencí vám Triode bude doporučovat skladby, stanice a interprety, které by se vám mohly líbit. Navíc se Triode propojí s Apple Music, takže budete moci jedním klepnutím přidat přehrávané skladby do vaší knihovny. To vše v elegantním a intuitivním uživatelském rozhraní, které je propracované do nejmenších detailů. Triode je zkrátka ideální volbou pro všechny milovníky hudby, kteří hledají aplikaci, která jim zpříjemní každý den a pomůže jim objevovat nové hudební poklady.

Aplikaci Triode stáhnete zde.

iHeart

Ať už hledáte hudbu, zprávy, sport, podcasty nebo cokoli jiného, iHeart vám to vše naservíruje na stříbrném podnose. S bezplatným přístupem k tisícům živých rozhlasových stanic AM a FM z celého světa si zaručeně vyberete to pravé pro vás. Hledáte rockové hity, křesťanskou hudbu, nejnovější zprávy, sportovní přenosy, nebo aktuální předpověď počasí? iHeart má pro vás vše! Kromě živého vysílání si můžete vychutnat i kurátorské seznamy skladeb, které vám pomohou objevit novou hudbu, a ponořit se do světa podcastů s širokou nabídkou témat, od zábavy a politiky až po vzdělávání a osobní rozvoj.

Aplikaci iHeart stáhnete zde.

Jazz Radio

Milujete jazz? Pak je pro vás Jazz Radio tou pravou volbou. Tato aplikace vám otevírá dveře do světa jazzu s ohromující nabídkou 35 kanálů, které uspokojí i ty nejnáročnější posluchače. Ať už preferujete hladký zvuk Smooth Jazzu, energické rytmy Bebopu, okouzlující vokály, nostalgický Swing, nebo majestátní tóny Big Bandu, v Jazz Radio si zaručeně vyberete.

Aplikaci Jazz Radio stáhnete zde.

 

Dnes nejčtenější

.