Zavřít reklamu

Link HUB Lock Screen Widgets

Chcete si zjednodušit život a mít všechny důležité odkazy a funkce na dosah ruky? Aplikace Link HUB je přesně to, co hledáte! S její pomocí si vytvoříte vlastní přizpůsobený ovládací panel přímo na domovské obrazovce nebo uzamčené obrazovce vašeho iPhonu. Ať už chcete rychle otevřít oblíbený web, spustit konkrétní aplikaci nebo provést složitější automatizaci, s Link HUB to zvládnete několika klepnutími. Stačí si vytvořit vlastní URL schémata a umístit je do widgetů.

Aplikaci Link HUB Lock Screen Widgets stáhnete zde.

Outgoings – Track Expenses

Chcete mít své finance pevně v rukou? S aplikací Outogoings – Track Expenses je to hračka. Jednoduše zaznamenávejte každý svůj výdaj a příjem a aplikace vám automaticky vygeneruje přehledné grafy a statistiky. Díky intuitivnímu rozhraní a možnosti přizpůsobení si aplikaci nastavíte přesně podle svých potřeb. A s widgety na domovské obrazovce budete mít své finance stále na očích.

Aplikaci Outgoings stáhnete zde.

Favorites Widget Pro

Chcete si ušetřit čas při každodenní komunikaci? S aplikací Favorites Widget Pro budete mít své nejdůležitější kontakty vždy po ruce. Jedním dotykem na widgetu na domovské obrazovce nebo dokonce na uzamčené obrazovce zahájíte hovor, FaceTime nebo napíšete zprávu. S Favorites Widget Pro si můžete přizpůsobit vzhled widgetů podle svého vkusu a vytvořit si tak jedinečný vzhled vašeho telefonu.

Aplikaci Favorites Widget Pro stáhnete zde.

A Repeatable List

Pokud hledáte aplikaci, která nezatíží váš telefon zbytečnými funkcemi, pak je A Repeatable List přesně pro vás. Tato minimalistická aplikace se zaměřuje na to hlavní – na vytváření seznamů a připomínek. Díky jednoduchému a intuitivnímu rozhraní se rychle zorientujete a budete moci efektivně plánovat svůj čas. Samozřejmostí jsou widgety na uzamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci A Repeatable List stáhnete zde.

ambiient

Chcete si počasí užít naplno, ale bez zbytečných informací? Aplikace ambiient je přesně pro vás. S ambiient si vytvoříte vlastní, minimalistickou předpověď pomocí jednoduchých slov a emoji. Získejte přesné informace o počasí v reálném čase a přizpůsobte si aplikaci tak, aby dokonale odpovídala vašim potřebám. Aplikace samozřejmě nabízí podporu widgetů pro uzamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci ambiient stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.