Zavřít reklamu

Zatímco iPhone 14 od iPhonu 15 odlišoval jen a pouze Dynamic Island, o rok později je již změn o něco málo víc. Apple totiž u iPhonu 16 nasadil jednak nové tlačítko Ovládání fotoaparátu, jednak u něj vyměnil klasický přepínač tichého a hlasitého režimu za akční tlačítko, ale hlavně přepracoval zadní fotoaparát, který je nově poměrně blízký fotomodulu z iPhonů X/XS. A jelikož máme jak iPhone 15, tak iPhone 16 v redakci, proč tyto dva telefony nepostavit, respektive nepoložit vedle sebe a ukázat si de facto rok vývoje v praxi.

Zatímco iPhone 15 máme k dispozici v růžové variantě, iPhone 16 dorazil na testování v modrozeleném kabátku. Oba modely vypadají opravdu velmi hezky, ale letošní „šestnáctka“ na nás díky novému typu fotomodulu působí přeci jen modernějším, svěžejším a celkově lepším dojmem. Jedná se ale samozřejmě o osobní preference, které může mít každý jiné. Tak či tak se ale v obou případech jedná o skvělé telefony, které vám dokáží udělat spoustu radosti.

iPhone 16 (Plus) & 16 Pro (Max) lze zakoupit zde

iPhone 16 (Pro) je nejvýhodnější u Mobil Pohotovosti, kde k němu dostanete 3letou záruku zcela zdarma a pořídíte ho na splátky bez jakéhokoli navýšení.

Dnes nejčtenější

.