Zavřít reklamu

Streamovací služba  TV+ má ve své programové nabídce poměrně pestrou paletu nejrůznějších seriálů všech možných žánrů. Jak už to tak bývá, některé seriály se těší větší popularitě než jiné. Jeden z nejpopulárnějších se v dohledné době opět vrátí na obrazovky – podle nejnovějších zpráv se dočkáme jeho čtvrté řady.

Tento týden se v médiích objevily zprávy o tom, že populární seriál Ted Lasso se dočká své čtvrté řady. Ve svém nedávném příspěvku na sociální síti X to nedávno uvedl Sigmund Judge, redaktor serveru MacStories a spoluhostitel podcastu s názvem Magic Rays of Light. Judge potvrdil, že přípravné práce na oblíbeném komediálním seriálu budou zahájeny již příští rok v lednu. Natáčení bude probíhat v Londýně.

Společnost Apple nicméně zatím natáčení čtvrté řady oficiálně nepotvrdila a zatím není ani stanoveno žádné datum uvedení. Třetí řada seriálu Ted Lasso běžela od března do května loňského roku. Seriál o fotbalovém trenérovi v podání Jasona Sudeikise získal od dob svého debutu v roce 2020 celou řadu nejrůznějších ocenění. Jeho popularita výrazně vzrostla v průběhu pandemie COVID-19. Nyní nezbývá než čekat na to, až natáčení čtvrté řady potvrdí také samotná společnost Apple.

Dnes nejčtenější

.