Zavřít reklamu

Generální ředitel společnosti Apple Tim Cook absolvoval tento týden procházku po New Yorku, spojenou s interview s Jimmym Fallonem z pořadu The Tonight Show. V průběhu rozhovoru přišla řeč nejen na nejnovější iPhone 16, ale třeba také na Cookův vztah k ikonické prodejně na newyorské 5. Avenue.

Fallon – s nasazeným headsetem Apple Vision Pro – se s předstíranou nedůěrou setkal s Cookem při vyzvedávání svého nového iPhonu, přičemž Cook mu osobně předal zařízení. Zatímco se procházeli po prodejně Apple na Upper East Side, Cook vysvětlil, že se snaží navštívit pobočku na Fifth Avenue pokaždé, když jsou na trh uvedeny zásadní novinky od Applu. Fallon žertoval o tom, že zákazníci na prodejně přivítali Cooka jako rockovou hvězdu, Cook to ale skromně připsal lásce lidí k Applu jako takovému. V průběhu povídání o Cookově 27leté kariéře v cupertinské společnosti Cook přiznal, že nikdy neočekával, že se stane generálním ředitelem. Na technologické frontě Cook vyjádřil nadšení pro Apple Intelligence, které má být uvedeno příští měsíc, a pohovořil tkaé o nadcházejících funkcích, jako je automatické shrnutí e-mailů a zábavné nové kreativní nástroje typu Genmoji a Image Playground.

V závěru zábavně laděného, odlehčeného rozhovoru Jimmy Fallon daroval řediteli Applu dárky, inspirované New Yorkem. Pětiminutový rozhovor s ředitelem Applu si můžete pustit na videu výše.

Dnes nejčtenější

.