Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud patříte mezi fanoušky Apple, máme pro vás skvělou novinku! iStores, největší prodejce Apple produktů na Slovensku, otevírá 27. září 2024 svou druhou prodejnu Apple Premium Partner (APP) v Košicích. A ne jen tak ledajakou – tato prodejna v Auparku přinese zážitek, který je nejblíže originálnímu Apple Store. Na ploše 215 m² na vás čeká kompletní nabídka Apple produktů – od iPhonů a MacBooků až po iPady a příslušenství. A to není vše. Návštěvníci zde najdou také plnohodnotný servis, poradenství a řadu workshopů, kde se mohou naučit, jak si naplno užít své oblíbené Apple produkty. A to vše v špičkově zařízeném, stylovém prostředí.

Osobní přístup a novinky v Košicích

Prodejna Apple Premium Partner přináší pro zákazníky víc než jen produkty. Kromě moderního designu a perfektního rozvržení prodejní plochy se můžete těšit na okamžité řešení problémů, individuální konzultace a speciální školení – ať už pro jednotlivce, nebo firmy. Pokud si tedy chcete zlepšit své dovednosti při používání Apple zařízení, toto místo je jako stvořené pro vás.

Speciální zahajovací slevy

A teď to nejlepší! Pokud se rozhodnete oslavit otevření této prémiové prodejny, iStores pro vás připravilo skvělý program, soutěže o hodnotné ceny, ale hlavně speciální slevy na oblíbené Apple produkty. Jen během slavnostního otevření, tedy v pátek 27. září, můžete získat:

  • iPhone již od 499 €
  • MacBook Air od 777 €
  • iPad od 333 €
  • AirPods od 88 €
  • Apple Watch od 199 €
  • A ještě mnohem víc

Takže ať už plánujete nový iPhone, nebo zvažujete upgrade na MacBook, nyní je ten správný čas.

Nezmeškejte skvělé workshopy!

Pokud vás zajímají tipy, jak ještě více využít svá Apple zařízení, přijďte si poslechnout zajímavé workshopy od známých profesionálů, jako jsou Maroš Molnár, Adrian Ferda nebo Martin Bajaník. Ti Vám ukážou, jak mohou Apple produkty pozitivně ovlivnit Váš každodenní život.

Více informací o otevíračce naleznete zde

Dnes nejčtenější

.