Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nové iPhony 16 (Pro) jsou tu a je nad slunce jasné, že by jej chtěl za svůj stávající model vyměnit snad každý správný jablíčkář. Háček je sice v tom, že jejich cena není ani letos nízká, nicméně když víte, „kam pro ně jít“, dá se na nové iPhony 16 a 16 Pro přejí za příjemnou cenu a navíc s velmi příjemným bonusem. Že nevíte, o čem je řeč? Přeci o možnostech, které nabízí Mobil Pohotovost! 

iPhone 16 Pro LsA 7

U Mobil Pohotovosti lze totiž na nový iPhone přejít snadno díky možnosti prodeje vašeho starého iPhonu na protiúčet. Pokud tedy budete přecházet například z iPhonu 15 Pro, Mobil Pohotovost ho od vás vykoupí za 15 000 Kč, přičemž tuto částku následně odečte od ceny iPhonu 16 Pro. Budete-li přecházet na model se 128GB úložištěm, pak vám bude zbývat doplatit už jen 14 990 Kč, přičemž tuto částku si můžete rozložit díky možnosti splátek bez na výšení na 643 Kč x 26 měsíců. K telefonu se tedy dostanete opravdu snadno – vždyť 643 Kč je méně než kolik zpravidla necháte v restauraci za fajn oběd pro dva. A jelikož dostanete k iPhonu 16 Pro rovnou i 3 roky záruky zdarma, můžete si být jistí tím, že vás Mobil Pohotovost nenechá na holičkách ani v případě poruchy. Zkrátka a dobře, akce, která se rozhodně vyplatí. 

iPhone 16 (Plus) & 16 Pro (Max) lze zakoupit zde

iPhone 16 (Pro) je nejvýhodnější u Mobil Pohotovosti, kde k němu dostanete 3letou záruku zcela zdarma a pořídíte ho na splátky bez jakéhokoli navýšení.

Dnes nejčtenější

.