Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Jako experti na trhu s 12i letou zkušeností výroby a ladění powerbank a powerstanic vám opět jako první a jediní přinášíme revoluční novinku roku 2025, která definuje nové standardy v nabíjecí technologii “do kapsy” – MagSafe Powerbanka WDS20W- MAGSAFE. V kombinací nejmodernějších funkcí, které zahrnují bezdrátové nabíjení, magnetickou sílu a solární panel, představuje tato powerbanka špičkové unikátní řešení pro každodenní energetické potřeby vašich komunikačních mazlíčků jako žádná jiná.

Klíčové vlastnosti špičkové MagSafe Powerbanky WDS20W-MAGSAFE:

1. Inovativní nabíjení: Zajistěte si energii díky kapacitě 9000 mAh a možností současného nabíjení až tří zařízení. Powerbanka podporuje Typ-C PD 20W nabíjení pro maximální rychlost a efektivitu.

2. Extrasilný magnet: nadstandardní magnet zajišťuje o 32% větší přítlačnou sílu oproti běžným powerbankám

3. Bezdrátové nabíjení: Vychutnejte si pohodlí s 15W bezdrátovým nabíjením Magsafe pro rychlý a snadný přístup k energii bez kabelů.

4. Solární dobíjení: díky zabudouvanému solárnímu panelu se nejen na slunci nikdy sama nevybije, ale ani se při dobíjení telefonů nepřehřívá !!

5. Ekologická volba: Zabudovaný solární panel (5V/300mA) šetří nejen vaši peněženku, ale i životní prostředí. Ideální pro outdoorové aktivity.

6. Vyladěný product: jedná se opět jak již je zvykem o laděný product pro naši firmu a EU trh vylepšený o funkci extra mangetu, vylepšený solar panel a ochran speciálně pro naši edici.7. Bezpečnost na prvním místě: Díky deseti obranným funkcím je zajištěno 100%

bezpečné nabíjení, což umožňuje bezstarostné použití i v náročných podmínkách.

8. Špičkový design a funkčnost: Elegantní černý nebo bílý design a certifikáty jako CE, RoHS, FCC a UL zajišťují, že je produkt připraven pro evropský trh.

9. SPOLEHLIVOST: Naše powerbanka přichází s 24 měsíční zárukou a slibem doživotní technické podpory, aby byla vaše investice co nejbezpečnější.

Powerbanku WDS20W MagSafe si můžete zakoupit přímo zde.

Dnes nejčtenější

.