Zavřít reklamu

Widget.Kid

S aplikací Widget.Kid otevíráte dveře do světa nekonečných možností personalizace vašeho iPhonu, včetně uzamčené obrazovky. Tato aplikace vám poskytuje širokou škálu nástrojů, díky kterým si můžete vytvořit jedinečný vzhled svého zařízení. Chcete mít na domovské obrazovce animované GIFy? Žádný problém! Láká vás interakce s widgety? I to je možné. Widget.Kid vám umožní vytvářet widgety s informacemi o kalendáři, stavu baterie, aktuálním čase nebo si vybrat z pestré palety emoji widgetů. Fantazii se meze nekladou!

Aplikaci Widget.Kid stáhnete zde.

Any Text Widgets

S aplikací Any Text Widgets máte možnost učinit z vašeho iPhonu skutečně osobní zařízení. Ať už chcete na své uzamčené obrazovce mít inspirativní citát, důležitou poznámku nebo třeba rozpis dnešních úkolů, s touto aplikací je to hračka. Díky podpoře Markdownu si můžete texty snadno formátovat a vytvořit tak jedinečný vzhled své obrazovky.

Aplikaci Any Text Widgets stáhnete zde,

Drafts

S aplikací Drafts se vaše nápady nikdy neztratí. Ať už jste spisovatel, programátor nebo jen člověk, který rád zaznamenává své myšlenky, Drafts je ideálním nástrojem pro vás. Díky podpoře Markdownu a HTML můžete snadno vytvářet formátované texty, seznamy, tabulky a další prvky. Ať už tvoříte povídky, píšete scénáře nebo si jen děláte poznámky k projektu, Drafts vám poskytne vše, co potřebujete. Samozřejmostí je podpora widgetů pro uzamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci Drafts stáhnete zde.

RainViewer: Weather Radar Live

Chcete mít vždy přehled o počasí? S aplikací RainViewer: Weather Radar Live to bude hračka. Díky živé radarové mapě, přesné předpovědi a užitečným widgetům budete vždy připraveni na cokoliv, co vám počasí přinese. Ať už plánujete výlet, sportujete nebo jen chcete vědět, jestli si máte vzít deštník, RainViewer je vaším spolehlivým průvodcem. Díky widgetům na uzamčené obrazovce budete mít vždy přehled o všem potřebném.

Aplikaci RainViewer stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.